Le kellett mondani Törőcsik Mari januári előadásait

Törőcsik Mari
Budapest, 2016. március 18. Törőcsik Mari Galileo Galilei szerepében Bertolt Brecht Galilei élete című drámájának fotóspróbáján a Nemzeti Színházban 2016. március 18-án. A színdarabot március 20-án mutatják be Zsótér Sándor rendezésében. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Színház a Facebook-oldalán tájékoztatta a nézőket, hogy Törőcsik Mari betegsége miatt három közelgő előadásuk is elmarad.
Vágólapra másolva!

A január 18-i és 21-i Galilei élete, illetve a január 25-i Brand című előadást nem tartják meg, azaz Törőcsik Mari összes előadása elmarad a hónap hátralévő részében.

A színház folyamatosan kapcsolatban van vele, és közösen készülünk arra, hogy nézőink mihamarabb ismét a színpadon köszönthessék őt!” – írta a színház a közleményben.

A Bors úgy tudja, hogy Törőcsik Marit napok óta egy budapesti kórházban kezelik. A lap információi szerint a színésznő otthonában lett rosszul.

Törőcsik Mari Galileo Galilei szerepében Bertolt Brecht Galilei élete című drámájának fotóspróbáján a Nemzeti Színházban 2016. március 18-án Forrás: MTI/Kallos Bea

Legutóbb decemberben kellett lemondani Törőcsik Mari előadását, a színésznő akkor arról beszélt, hogy 2008-as agyvérzése óta küzd egészségügyi gondokkal és jár rendszeres kivizsgálásra. "Az orvosom nem engedett az egészségi állapotom miatt fellépni. Öreg vagyok már, 81 éves" – mondta akkor a Borsnak.