Az eszméletlenül fekvő Tommy Lee-ről tett ki videót a fia

Tommy Lee
ATLANTIC CITY, NJ - NOVEMBER 23: Tommy Lee performs a free concert at House of Blues Casino at Showboat on Wednesday November 23, 2011 in Atlantic City, New Jersey. (Photo by Tom Briglia/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Folytatódik a viszály Tommy Lee és 21 éves fia között. A legendás dobos apák napja alkalmából hosszasan írt arról, hogy milyen nehéz szülőnek lenni, és azt is bevallotta, hogy megbukott apaként. A posztját nem hagyta szó nélkül a fia sem.
Vágólapra másolva!

Korábban megírtuk, hogy a 21 éves fia verte meg az egykori Mötley Crüe dobosát, Tommy Lee-t. A menyasszonyával feküdtek az ágyban, mikor bejött a hálószobába a fia, akitől akkorát kapott, hogy elájult. Most úgy néz ki, folytatódik a viszály a zenész és fia között. Apák napja alkalmából Tommy Lee kirakott egy régi képet az Instagramra,

amin az apjával van.

A kép alá pedig egy hosszú szöveget írt, amiben elmondja, hogy nem fog hazudni, nagyon nehéz az apaság. „Néha úgy érzem, hogy apaként megbuktam. A gyerekeim nem tudják értékelni a dolgokat.

Ha valakit megbántanak, az sem érdekli őket, mert sokan mondják nekik, hogy ez így rendben van” - írta a dobos. Azt is hozzátette, hogy ettől függetlenül nagyon szereti a gyerekeit, és nemcsak magát okolja, hanem a gyerekek anyját is.

Happy Father’s Day fellas! I’m not gonna sit here and post some fluffed up bullshit for the public to read.... I’m gonna be honest- Being a father ain’t easy! I’m so tired of the fake shit I keep seeing all over IG... let’s get real: It’s a rollercoaster ok? My father taught me to respect everyone and everything and to take care of those that I loved. He taught me to appreciate my possessions, and to be grateful for the things I was given. I’ve fucked up at times but I’ve always bounced back. When I had a child, my first child, I wanted to instill those same virtues into him. Sometimes I feel like I failed as a father, because my kids don’t know the value of things. If they break something, they don’t care because they know they’ll just get a new one, if they hurt someone, they don’t care because so many people tell them it’s OK. I never wanted this for my kids. I know I’m not fully to blame, because their mom has a lot to do with it, enabling bad behavior and buying them things when they weren’t good, but I guess I hoped at the end of the day they would end up kind. I love them dearly, don’t get me wrong, but man, sometimes it’s really tough to watch your kids grow up without those morals. Nothing can really prepare you for fatherhood .... I love my boys but they can be assholes too...and that’s the truth (Cue Honest Guy music)

☨☯ɱɱ¥ ᒪ☰☰ (@tommylee) által megosztott bejegyzés,

Tommy Lee azt is leírta, hogy az apaságra sehogy nem lehet felkészülni. Több sem kellett a fiának, aki nem hagyta szó nélkül a posztot, rögtön visszavágott. Megosztotta azt a videót, amit az apja márciusi kiütése után készített

az ágyon eszméletlenül fekvő Tommy Lee-ről.

Ő így ünnepelte az apák napját. A kép előtt még posztolta apja apák napi szövegét, ami mellé azt írta Tommy Lee-nek, hogy ne merészelje még egyszer negatív színben feltüntetni őt és a családját. Azt is hozzátette, hogy talán több születésnapon és baseball-meccsen kellett volna megjelennie. Aztán jött a kegyelemdöfés, és kirakta az eszméletlen Tommy Lee-t. A videót azóta már eltávolította, de egy hírcsatorna felvételén keresztül még elérhető.

„Egyszerűen lépj tovább, haver... Ahogy mindannyian tettük. Vagy inkább visszaküldelek aludni” - írta fenyegetően Tommy Lee fia.