Meghalt a Lady Gaga klipjéből is ismert Zombie Boy

FOTOTERMIN WILDSTYLE & TATTOO MESSE 2014: lifestyle TATTOO tattoos tattooist tattooists foto session Austria Bad Ischl Rick Genest The Zombie Boy model tattoo model tattoo fair FAIR
Foto session before the start of the Wildstyle & Tattoo fairs in Austria. In the picture: 'The Zombie Boy' Rick Genest. PHOTO: APA/BARBARA GINDL (Photo credit should read "BARBARA GINDL/APA-PictureDesk via AFP")
Vágólapra másolva!
Meghalt a Zombie Boyként ismert Rick Genest. Egyik leghíresebb megmozdulása az volt, amikor 2011-ben Lady Gaga Born This Way című klipjében szerepelt. Most az énekesnő is gyászol, és felhívta a figyelmet a mentális betegségek veszélyére is. 
Vágólapra másolva!

32 évesen holtan találták otthonában a Zombie Boyként ismert modellt, Rick Genestet. Művésznevét onnan kapta, hogy a teljes teste, még az arca is tele volt tetoválva. Valószínűleg öngyilkos lehetett – írta az Independent. Egyik leghíresebb megmozdulása az volt, amikor szerepelt Lady Gaga 2011-es, Born This Way című számához készített klipjében. De többek között a japán Vogue-ban is feltűnt.

Lady Gaga a Twitteren is kifejezte részvétét, illetve arra is felhívta a figyelmet, hogy az embereknek többet kéne segíteniük egymásnak.

„Ha szenvedsz,

Meg kell mentenünk egymást” – írta az énekesnő egy másik bejegyzésben.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!