Benkő László: Az én napjaim is meg vannak számlálva

BENKŐ László
Budapest, 2017. december 28. Benkő László billentyűs a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. december 28-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Benkő László elvesztette a gyógyulásba vetett hitét. Barátai, Orbán József és Székhelyi József halála óta nagyon rossz lelki állapotba került. Hiába kap jó híreket az orvosaitól, mégis úgy érzi, a napjai meg vannak számlálva. 
Vágólapra másolva!

Benkő Lászlónál tavaly májusban diagnosztizáltak áttétes májrákot. Hiába kap jó híreket az orvosaitól, most mégis nagyon rossz lelki állapotba került. Az Omega billentyűse eddig hitt a gyógyulásban, barátai, Orbán József és Székhelyi József halála óta azonban már ő is retteg. „El vagyok keseredve!

Nagyon aggódom, mert az én napjaim is meg vannak számlálva. Ez persze nem azt jelenti, hogy feladtam a harcot, csak egyre nehezebb hinnem a gyógyulásban” – mondta a Borsnak.

Benkő László már megírta a végrendeletét Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Benkő László már a végrendeletét is megírta. „Szeretném biztonságban tudni a családomat akkor is, ha már nem leszek.

és csak remélni tudom, holnap is jókkal szolgálnak. Szerdán ugyanis megvizsgálnak, és kiderül, hány kezelésre van szükségem” – mondta.