Törőcsik Mari már tanulja a szövegkönyvet

Törőcsik Mari
Budapest, 2011. október 13. Törőcsik Mari Madame Armfeldt szerepében Stephen Sondheim - Hugh Wheeler: Egy nyári éj mosolya című színművének próbáján, a Centrál Színházban. A darabot október 14-én mutatják be, Trevor Nunn rendezésében. MTI Fotó: Kollányi Péter
Vágólapra másolva!
Koltai Lajos színdarabjában térhet vissza Törőcsik Mari. A színésznő már ismerkedik a szövegkönyvvel, és legutóbb volt férje, Bodrogi Gyula járt nála.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt korábban is megírtuk, Törőcsik Marit már megkereste Koltai Lajos egy monodráma ötletével, amit a rendező-operatőr szerint csak a színésznő tudna eljátszani. Az már azóta kiderült, hogy Törőcsik Marinak tetszett az ötlet, de még mindig nagyon gyengének érzi magát a nagyjából egy év után, amit kórházban töltött.

Legutóbb a Story Magazin látogatta meg a színésznőt, és ott volt Bodrogi Gyula is, akivel még az '50-es évek végén házasodtak össze, és éltek együtt 8 évig. A két színészóriást az elválás óta is nagyon mély barátság köti össze. Bodrogi Gyula többek között azt is mondta Törőcsik Marinak:

amire Törőcsik Mari így válaszolt: „nem kell, legfeljebb majd felolvasom! Volt már ilyen! És állva tombolt a közönség a művésznek”.