Szegeden lép fel a Pet Shop Boys

Pet Shop Boys
RIO DE JANEIRO, RJ, 15-09-2017- FESTIVAL-ROCK IN RIO - Pet Shop Boys, no palco Mundo, durante o Rock in Rio na Cidade do Rock , na regiao oeste da cidade do Rio de Janeiro. (Foto: Lu valiatti/ Brazil Photo Press)
Vágólapra másolva!
Augusztus 24-én a Szegedi Ifjúsági Napok nagyszínpadán lép fel minden idők legsikeresebb brit szintipop duója, a Pet Shop Boys. 
Vágólapra másolva!

Utoljára négy éve láthatta magyar közönség a Pet Shop Boyst, azóta 2016-ban új lemezzel jöttek ki, és most, 2018-ban jönnek Szegedre a SZIN-re. A formáció az Egyesült Királyság könnyűzenei történetének egyik legsikeresebb duója, mivel azóta sem volt olyan páros, amelyiknek annyi slágere került volna fel a brit Top 30-as listára. Eddigi karrierjük alatt több mint 50 millió lemezt adtak már el.

A SZIN-re már napijegyeket is lehet venni, de a bérlet is még mindig akciós. Az eddig bejelentett külföldi fellépők Jess Glynne, Wilkinson Live és a Faithless Dj Set.

Az eddig bejelentett magyarok: Ákos 50, Lovasi 18', 30Y, Anima Sound System, Belga, Brains, Cloud 9+, Csík zenekar, Fish!, Ganxsta Zolee és a Kartel, Hiperkarma, Honeybeast, Intim Torna Illegál, Irie Maffia, Kowalsky meg a Vega, Magna Cum Laude, Majka & Curtis Live, Margaret Island, Paddy and the Rats, PASO, Punnany Massif, Quimby, Road, Soulwave, Supernem, Szabó Balázs Bandája, The Biebers, Vad Fruttik és a Wellhello, valamint DJ fronton DJ Szecsei, Droplex, Metzker Viktória, Sterbinszky.