Törőcsik Mari: Sokkal jobban vagyok

Törőcsik Mari
Budapest, 2011. október 13. Törőcsik Mari Madame Armfeldt szerepében Stephen Sondheim - Hugh Wheeler: Egy nyári éj mosolya című színművének próbáján, a Centrál Színházban. A darabot október 14-én mutatják be, Trevor Nunn rendezésében. MTI Fotó: Kollányi Péter
Vágólapra másolva!
Törőcsik Marit a héten engedték haza az egy éves kórházi ápolás után. Azt mondja, már sokkal jobban van, leginkább erősödni akar velemi otthonában. 
Vágólapra másolva!

Törőcsik Marit egy éves kezelés és ápolás után, a héten engedték haza a szombathelyi kórházból. A színésznő azóta velemi otthonában igyekszik erősödni, és barátainak is meghagyta, hogy egyelőre engedjék felerősödni.

A Lokál telefonon érte el a színésznőt, aki azt mondta, „már itthon vagyok, Velemben, köszönöm a kérdést, sokkal jobban vagyok. Eddig pihentem,

de többet nem is szeretnék mondani, a barátokat is megkértem, hogy egyelőre ne jöjjenek, mert hamar elfáradok. De jólesik a törődés, köszönöm.”

Törőcsik Mari 2011-ben Madame Armfeldt szerepében Stephen Sondheim - Hugh Wheeler: Egy nyári éj mosolya című színművének próbáján, a Centrál Színházban Forrás: MTI/Kollányi Péter

A színésznő csütörtökön beszélt a Ripostnak a felerősödéséről, és arról, hogy egyelőre nem tervez Budapestre utazni. Az is kiderült, hogy idejét egyelőre nem tudja szeretett könyveivel tölteni. „Sajnos a kezeim nagyon fájnak, most már mindkettő. Olvasnék is, de nem tudok lapozni. Ezt leszámítva nincs nagy baj.”

Bodrogi Gyula, a színésznő egykori férje és a mai napig jó barátja elmondta a Lokálnak, hogy mindennél jobban örül, hogy a színésznő végre otthon lábadozhat. „Ha kicsit megerősödik, biztosan meglátogatom, hagyok neki egy kis időt, a velemi levegő jót tesz neki.

Remélem, egyszer visszatér még a színpadra is” – mondta Bodrogi Gyula. Még a kórházban Jordán Tamás is többször meglátogatta a művésznőt. Azt mondta erről, hogy „nemrég voltam Marinál, örülök, hogy végre hazaengedték. Az otthoni környezet mindenkire jó hatással van. Sajnos azt is tudom, hogy a kezeit nehezen használja, ennél többet azonban a kérésére nem árulhatok el, de mindannyian reméljük, hogy mihamarabb felépül.”