Mentőt hívott Curtisre a szegedi taxis, aki megtalálta a rappert

Curtis
Curtis
Vágólapra másolva!
Szegeden a taxisok között hamar elterjedt az a hír, hogy a szerdai, SZIN-es koncertje előtt Curtis nem volt túl jó állapotban, és el is tűnt a városban. Ezért figyelmesen járták az utakat, és végül valóban egy taxis találta meg, aki mentőt is hívott hozzá.
Vágólapra másolva!

Korábban megírtuk, hogy szerda este Majka egyedül lépett színpadra a Szegedi Ifjúsági Napokon, a koncerten pedig elmondta, hogy szétválnak útjai Curtisszel, amiért társa továbbra is drogproblémákkal küzd. Egyébként Curtis is elutazott Szegedre a csapattal, de

közvetlenül a koncert előtt eltűnt.

Sokkolta rajongóit Majka a SZIN-en tett bejelentésével

Majka egyedül lépett színpadra és adott koncertet szerda este a Szegedi Ifjúsági Napokon. A koncert során bejelentette, szétválnak útjai Curtisszel, amiért a rapper továbbra is drogproblémákkal küzd - írja a Life.hu. Majka Curtisszel koncertezett volna a SZIN-en augusztus 22-én, de az ózdi hős egyedül lépett színpadra.

Majdnem a fellépést is le kellett mondaniuk, de végül Majka megcsinálta egyedül a bulit. Eltűnése után nem sokkal már a szegedi taxisok között elterjedt a hír, hogy Curtis valószínűleg nincs beszámítható állapotban, és aki megtalálja, mindenképpen hívjon mentőt hozzá. Végül valóban az egyik taxisofőr találta meg, és hívta is mentőt. „Kora este érkezett egy kérés a rádión, hogy Curtis eltűnt, és feltehetően valahol Szegeden és környékén kóborol beszámíthatatlan állapotban, ezért

hogy a csapata gondozásba vegye. Nem sokkal később egy kolléga megtalálta, és mentőt hívott hozzá” – mondta egy szegedi taxis a Ripostnak.