Pillanatok alatt elkapkodták a 30 ezres pörgettyűt

fidget spinner hand fidget spinner toy style fashion
81775340 - fidget spinner
Vágólapra másolva!
A kanadai Arcade Fire múlt pénteken adta ki ötödik stúdióalbumát, ami megjelent egy speciális hordozón is. A srácok a 2017 májusában berobbant új játékot, a fidget spinnert választották a limitált kiadás formátumául. 
Vágólapra másolva!

A fidget spinnerrel májusban ismerkedett meg a világ nagyobbik része. A háromágú, csapágyas pörgettyű egyik áldásos hatásaként a stresszoldást szokták emlegetni, de vannak, akik szerint

a figyelemzavarrral vagy akár az autizmussal

diagnosztizáltak koncentrációját is segítheti a csapágyas forgójáték, amit egyébként még 1993-ban szabadalmaztatott feltalálója.

Az Arcade Fire egyik legutóbbi fellépése július 15-én Franciaországban Forrás: AFP/Fred Tanneau

Nos, az Arcade Fire ennek a játéknak a hullámára ültette fel legutóbbi, ötödik stúdióalbumát, az Everything Now-t. A stresszoldó játék egyik ága igazából egy USB-kulcs, amire természetesen feltöltötték az album anyagát. A lemezt július 28-án adták ki, a limitált pörgettyűs változat hírét hétfő este tették ki a Twitterre, de az ennek szentelt honlapon már nem elérhető a termék. Igaz, azt írják, nagyon limitált (volt) a mennyiség.

A lényeg, hogy a 109 dolláros (körülbelül 28 ezer forintos) ár ellenére elkapkodták a játékot. A visszatartott mennyiséget egyébként a Twitteren is hangsúlyozták, de cikkünk megjelenésekor ott még nem adtak hírt a készlet kiürüléséről. A játék majdnem 30 ezer forintos árát

nem sokallták,

hiszen sokan befektetésként tekintenek az ilyen kiadványokra. A kép alapján a spinner még csak nem is az igényesebb, fémverzió, ettől függetlenül lehet, hogy valami elképesztően jó csapággyal szerelték. Bár az USB-s nyúlvány amúgy sem sokat segít a balanszon.