Kanye West mégsem indul az elnökválasztáson 2020-ban

kanye west donald trump
AFP PICTURES OF THE YEAR 2016 US President-elect Donald Trump arrives at the New York Hilton Midtown in New York on November 8, 2016. Trump stunned America and the world Wednesday, riding a wave of populist resentment to defeat Hillary Clinton in the race to become the 45th president of the United States. / AFP PHOTO / SAUL LOEB
Vágólapra másolva!
Kedden a Trump Towerben fogadta Kanye Westet Donald Trump. Azóta kiderült néhány részlet a körülbelül 15 perces egyeztetésről. 
Vágólapra másolva!

Kanye West kéthetes kórházi kényszerpihenője utáni második nyilvános szereplése éppen a Trump Towerben volt, ahol éppen

az elnöknek választott Donald Trumppal találkozott.

Egyelőre nem tisztázott, hogy ki kezdeményezte a találkozót, erről ellentétes információk érkeznek, de talán nem is ez a legfontosabb.

A találkozó meglehetősen rövid volt, Kanye West a Trump Towerbe vonulása után szűk fél órával már ugyanott volt. Az aulában. De már Trump oldalán, és az újságíróknak, fotósoknak mosolygott. Záporoztak feléjük a kérdések, de leginkább csak Donald Trump adott egy-egy rövid, nem túl konkrét választ. Például azt, hogy

már nagyon régóta barátok, és nagyjából az életről beszéltek.

A végén a rapper West csak annyit mondott viccelődve, hogy ő csak egy közös fotóért jött.

West azóta már szivárogtatott egyet-mást a Twitteren. Például azt, hogy olyan fontos kérdésekről beszélgettek, mint a fiatalok között oly gyakori, és nagyon komoly problémákat okozó, főleg iskolai bántalmazások. Ezen kívül állítólag

a tantervek újragondolása is szóba került, csak úgy, mint a főleg Chicagóban tapasztalt, feketéket célzó erőszakhullám.

Azt már az eonline.com tudta meg, hogy Trump valamilyen, nem diplomáciai nagyköveti szerepet szán Westnek. Mindenképpen vezető pozícióba tenné, mert szerinte West nagyon jó üzletember és példakép is sokaknak.

Visszalépés

A rapper azóta már a Twitteren utalt arra, hogy mégsem indul négy év múlva az elnökválasztáson, amit a következő rövid posztból lehet sejteni:

Ezek szerint nem váltja be az elnökjelöltségről tett nyári ígéretét. Akkor a változásokról beszélt, és hogy elsősorban azért indulna, mert ha bármit tehet a változásért és a jobbításért, akkor azt ő meg is teszi. Akkor úgy tűnt, így tekint az elnökjelöltségre. Ez változhatott meg valamelyest a Trumppal folytatott rövid,l keddi beszélgetés után. Vagy egyszerűen már Trumpban látja a változás kulcsát.