Rosszul lett hetven ember egy Frankfurtba tartó repülőn

Vágólapra másolva!
Borzasztó útja volt a személyzetnek és az utasoknak csütörtökön a Mauritiusról Frankfurtba tartó járaton. Legalább hetvenen rosszullétről számoltak be, sokan hánytak közülük. Mentők sora várta őket a repülőtéren, megszólalt a légitársaság szóvivője.
Vágólapra másolva!

Legalább hetvenen rosszul lettek a Condor légitársaság Mauritiusról Frankfurtba tartó járatán csütörtökön.

Az utasok rosszullétről számoltak be, sokan hánytak közülük. Mentők sora várta őket a repülőtéren - számolt be róla a Bild

A 17 óra 33 perc körüli leszállás után a gépet rengeteg mentős rohamozta meg. A Condor szóvivője megerősítette a hírt, mint mondta, a személyzet nem lett rosszul. 

Ki vannak képezve az ehhez hasonló különleges helyzetekre.

"A repülőgép biztonságosan landolt Frankfurtban, ahol egészségügyi szakemberek várták az érintetteket. Nem foglalkozunk spekulációkkal" - magyarázta.

A Condor vizsgálatot indított az ügyben, hogy kiderítsék, mi okozta 70 ember rosszullétét. Egyelőre még nincs fejlemény, mint mondták, nem találgatnak.

Pár hete egy 41 éves nő minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és meghalt az American Airlines járatán. A nő barátja elmondta, hogy párja feje egyszer csak hátra esett az ülésben, és szemei fenn akadtak. Azt hitte, hogy csak viccelődik vele, ahogy általában szokott, de a párja rohamot kapott.Tavaly egy légiutas-kísérő lett rosszul a levegőben, egy utas, aki egy orvos volt, mentette meg az életét. Két éve Budapesten szállt le egy repülő, mert egy utas nem érezte jól magát, 

A Pegasus low-cost légitársaság egy Isztambulból Párizsba tartó repülője kért leszállási engedélyt Budapesten, mert az egyik utas rosszul lett. Úgy tudni, egy kisbabának légzési nehézségei adódtak, akihez gyerek rohammentőt riasztottak. 

A repülőgép fedélzetén egy

hat hónapos kislány lett rosszul,

akinek a repülőgépen már oxigént adtak. A kislányt korábban már kórházban is kezelték vírusfertőzés miatt. Az utazás során rosszabbodott az állapota.

Az AMS Repülőtéri Sürgősségi Szolgálat a repülőtérre riasztott Szent Márton Gyermekmentő személyzetével közösen végezte a gyermek ellátását, majd ezt követően a kislányt a gyermek rohammentő a Heim Pál kórházba szállította.