Gyógyszer miatt lett rosszul Törőcsik Mari

Törőcsik Mari
Budapest, 2014. május 14. Törőcsik Mari színművész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Váratlanul rosszul lett a Pécsi Országos Színházi Találkozó egyik előadása előtt Törőcsik Mari. A nemzet színésze az orvosi tiltás ellenére vállalta a fellépést.
Vágólapra másolva!

A színésznő a Nemzeti Színház Brand című darabjára készült a találkozón, de orvosa nem engedte színpadra lépni, noha a művésznő gyenge állapota ellenére vállalni akarta az előadást. Szóba került, hogy a színésznőt narrációval pótolják, de abba a rendező Zsótér Sándor nem egyezett bele, így végül az előadás elmaradt, a gyengélkedő színésznő pedig a pécsi szállodai szobájában pihente ki magát.

Törőcsik Mari a Hogy volt!? című tévéműsor felvételén Forrás: MTI/Zih Zsolt

A Blikknek a színésznő azt mondta, "köszönöm az érdeklődést, már jól vagyok, csak az ijedtség volt nagy. Azért lettem rosszul, mert abba kellett hagynom egy gyógyszert, amit csak fél évig lett volna szabad szednem, de már hét hónapja szedtem. Emiatt lettem rosszul, és ráadásul pont azon a napon, amikor az előadás lett volna. Valóban szerettem volna a körülmények ellenére megcsinálni az előadást, de végül igaza volt az orvosnak, olyan állapotban - elnézést, hogy ilyet mondok, de savat hánytam - nem lehet színpadra menni.