Leszámolhatunk a fogyasztói bűntudattal

dizajn ora
Vágólapra másolva!
Csak a legnaivabbak gondolják, hogy a karóra pusztán a pontos idő jelzésére szolgál. A csuklóra csatolt kis műszer valójában ékszer és státusszimbólum egyszerre, amely a praktikusság álcája mögül kürtöli világgá viselője kifinomult ízlését és biztos vagyoni helyzetét. Még az a komoly előnye is megvan elődjéhez, a zsebórához képest, hogy egy jól irányzott kézmozdulattal bármikor villantható. 
Vágólapra másolva!

Mi más lenne a magyarázat azokra a luxusórákra, amelyeknek még a másodpercmutatója is egy kisebb vagyonba kerül. Van egy a jóhírünk azoknak, akik természetesen akarnak trendik lenni. Nem kell arany, ezüst és flancos drágakő ahhoz, hogy stílusosan lehessünk pontosak:

Nem kell arany, ezüst és drágakövek Forrás: Giovanni Todesca/WeWood

A WeWood termékeiben az organikus anyag végérvényesen összefonódik a letisztult, modern dizájnnal. Ráadásul még a fogyasztói bűntudatnak sem kell behódolnunk, hiszen nem károsítjuk a környezetet.

Az olasz cég azt állítja, minden egyes eladott termék után ültet egy fát, hogy kárpótolja Földanyácskát a veszteségért. Ez volna hát a divat válasza a fenntartható fejlődésre.