Bobby Brown tagadja, hogy szívinfarktust kapott volna

Vágólapra másolva!
A 38 éves énekes - aki Whitney Houston exférjeként talán még ismertebb - enyhe lefolyású szívinfarktust kapott kedden Los Angelesben, de már kiengedték a kórházból. Később aztán Brown cáfolta a hírt.
Vágólapra másolva!

Bobby Brown október 9-én, kedden mellkasi fájdalmakra panaszkodva szállították kórházba - közölte az énekes képviselője.

"Az orvosok enyhe lefolyású szívinfarktust állapítottak meg nála, amit a stressznek és az étrendjének tulajdonítanak" - mondta Brown szóvivője, Phaedra Parks.

Az énekes-rappert végül másnap kiengedték a kórházból, és a hírek szerint jól van. "Megfelelő a közérzete, teljesen jól van, a családtagjaival beszélget" - mondta Parks.

Bobby Brown hivatalosan idén áprilisban vált el Whitney Houstontól, akivel még 1992-ben házasodtak össze, kislányukat pedig Houstonnak ítélte a bíróság. A korábban alkohol- és drogfüggőséggel is csatázó Brown most ezt a döntést szeretné megmásítani.

Annak ellenére, hogy a személyes képviselője jelentette be a hírt, csütörtökön Brown már cáfolta, hogy infarktusa lett volna: "Azt hallottam, hogy szívinfarktust kaptam, pedig nem. Az egészségi állapotom kitűnő, semmi bajom" - nyilatkozta Brown.