Nemi erőszakkal vádolják Snoop Doggot

Vágólapra másolva!
Huszonötmillió dollárt követel a rappertől egy fiatal nő, aki azt állítja, Snoop Dogg és barátai elkábították, majd csoportos erőszakot követtek el rajta. A megvádolt sztár szerint a történet nem igaz, a felperes csak a remélt kártérítés miatt rágalmaz.
Vágólapra másolva!

Nem tudta uralni a testét a Snoop Doggot perlő sminkesnő, miután a férfi kábítószert csempészet a pezsgőjébe, ezért a rapper valamint társaságának több tagja szexuálisan kihasználhatta - szól a színész, énekes ellen beadott feljelentés.

A bírósági beadvány szerint - amelyben a felperes huszonötmillió dollárt, azaz félmilliárd forint kártérítést követel - Snoop Dogg és barátai még 2003-ban erőszakolták meg a sztár munkatársát az ABC egyik tévéshow-jának stúdiómunkái után. A nő azt állítja, a tévéműsor színfalai mögött történt eset súlyos lelki gyötrelmeket, krónikus szorongást okozott neki, ezért pszichiátriai kezelésre volt szüksége.

A felperes Snoop Dogg mellett az ABC-t és a tévétársaság tulajdonosát, a Disney Co-t is megvádolta, akiket szintén felelősnek tart a bűncselekményért. A beadvány szerint a két cégnek jobban kellett volna rá ügyelnie, hogy mi történik a Snoop Dog számára biztosított öltőzőben, ami tele volt marihuánával és itallal.

A vádló január végi feljelentésében azt is közölte, miért csak két év múlva ment a bíróságra. Magyarázata szerint eleinte félt Snoop Dogg állítólagos alvilági kapcsolataitól, ezért nem mert rögtön elégtételt kérni, később azonban megkereste az ABC-t és figyelmeztette őket, hogy a rendőrséghez fordul. A sminkesnő szerint ezután a tévétársaság jelentős összeget jutatott neki, egy ideig fizették a számláit, majd amikor az ABC felhagyott a pénzküldéssel, Snoop Dogg vállalta át a feladatot.

A rapper tagadta a vádakat, szóvivője azt mondta, nem igaz, amit a nő állít, a vádló "visszaél az igazságszolgáltatás nyújtotta lehetőségekkel, hogy anyagi előnyhöz jusson". Az ABC szintén visszautasította a cég elleni támadást, a társaság képviselője közölte, a felperes állításai alaptalanok.