Álszex miatt perelik Snoop Doggot

Vágólapra másolva!
Bíróság elé citálta egy színésznő Snoop Doggot és az MTV zenecsatornát. A vád szerint a fiatal nőt - akarat ellenére - úgy tűntették fel az amerikai rapper tévéműsorában, mintha egy szeretkezés aktív résztvevője lenne .
Vágólapra másolva!
Forrás: REUTERS
Snoop

Doris Burns a rapper Doggy Fizzle Televizzle című show-jának augusztusi is adása miatt ment bíróságra. A színésznő azt állítja, a műsor felvételekor visszautasította, hogy részt vegyen egy jelenetben, amelyben meztelenül kellett volna szerepelnie és szeretkezést imitálnia.

Doris Burns szerint azonban miután nem volt hajlandó a feladatra, a műsort mégis úgy szerkesztették, mintha a kamerák előtt élt volna nemi életet. A trükköt a színésznővel felvett vágóképek tették lehetővé. Burns ugyanis annyit megtett, hogy fehérneműben beült egy ágyba és ott megfogta partnere kezét.

A Snoop Dogg, valódi nevén Calvin Broadus és az MTV ellen beadott kereset szerződésszegésre, hivatkozik, amelyet a vád szerint az alperesek csalással, a magánélet megbolygatásával és becsületsértéssel valósítottak meg. Az MTV egyelőre nem kommentálta Doris Burns állításait - írta a BBC.