Janet Jackson szégyenlős, Lou Reed lusta

Vágólapra másolva!
Az énekesek nem pusztán dalolnak, a zenészek nem kizárólag a muzsikával törődnek: néha nyilatkoznak is. Meglepőt, vicceset, furcsát, gorombát. A Wenn az elmúlt hetek érdekes szövegei közül mazsolázott.
Vágólapra másolva!

"Minden kutyám egy popsztárról kapta a nevét. Az egész ügy kezdetén elküldtem azt a bizonyos kutyust egy barátomhoz egy pár napra, mert nem akartam kimondani a nevét" - mondta a Britney miatt elhagyott Shar Jackson színésznő - a Britney nevű ebről.

"Gyakran megkérdezem magamtól, hogy Andy Warhol mit csinálna a helyemben. Az életfilozófiája arról szólt, hogy munka, munka, munka, a nap 24 órájában. Soha nem fogta fel, miért nem tudok naponta 15 számot írni" - szomorkodott Lou Reed.

"Penny önmagáért szereti az apámat. Amikor először találkoztak, fogalma sem volt arról, ki ő valójában" - mondta a naiv Kimberley, Rod Stewart lánya, miután az apuka összejött egy szupermodellel.

"Nagyon zavarta a mellei mérete, így vettem neki két újat. Egy ideig nagyon tetszett, de ha visszaforgathatnám az időt, akkor inkább egy autót vennék neki" - mondta Usher, R&B-előadó, aki egy alkalommal kifizette a barátnője mellnagyobbító műtétjét.

"Ha hiszik, ha nem, szégyenlős vagyok. Nem vagyok megelégedve minden porcikámmal, és ez bizonytalanná tesz" - közölte Janet Jackson, pár hónappal a Super Bowl döntőjének félidejében okozott mellmutogatós botrány után.

"Egy igazán kövér rajongóm elküldte nekem az aktfotóját. A hölgy a konyhájában van, és mindenféle konyhai cucc látható a hűtő tetején. Akárhányszor ránézek, mindig nevetnem kell" - mondta Usher, nem éppen udvariasan.

Forrás: Red Dot
Christinát megnyugtatja a fájdalom

"Lázadok magam ellen. Minden piercinget kiszedettem, csak a jobb mellbimbómban maradt meg egy - saját magam miatt. Akkor voltak piercingjeim, amikor magam alatt voltam. Megnyugvást hoz a fájdalom" - elmélkedett Christina Aguilera, sajátos logikával.

"Nekem kettő van, 50 Cent-nek kilenc, Lloyd Banksnek meg egy. Nem túl menő, ha az emberre rálőnek" - vázolta a rapperek nehéz életét a G-Unit együttes egyik tagja, Young Buck: a társai bőrén lévő golyónyomokról beszélt.

"Egyszer Michelle Pfeiffer és én egy klubban jártunk, és senki nem kért fel minket táncolni. Az emberek bámultak minket, de egyiknek se volt mersze táncolni hívni" - panaszolta Cher, akitől félnek a férfiak, és aki látja a hírnév egyik árnyoldalát.

"Egyikünk sem monogám. A kapcsolatunk működik. Nincs az életünkben a szokásos vacsorameghívás és más megszokott udvarlás. Vannak, akik kaphatók a szexre, ilyen egyszerű. Nyolc év után simán közölhetem Kennyvel, hogy elmegyek és kitombolom magam. Nem aggódik, és hasonló esetben én sem" - mondta George Michael, aki meleg barátjával él együtt.

Forrás: MTI
Chert nem merik felkérni, félnek tőle a férfiak

"El tudják képzelni, milyen rettenetesen nevetséges az, hogy valaki az én koromban sikoltozó rajongók elől kénytelen menekülni? Egykoron szerettem a figyelem középpontjában lenni, de mostanra már nem különösebben dob fel" - morogta a mostanság főképp Las Vegasban dolgozó Elton John.

"Van erre egy testőröm, és ha belefáradok az autogramosztásba, megkérem, hogy folytassa ő. Elég nehéz ez, mert az emberek dühösek lesznek, de meg kéne érteni, hogy én is szeretném élni a magam életét" - mondta Usher.

"Fogalmam sem volt arról, hogy rajongóink közül ilyen sokan szeretnek olvasni" - jegyezte meg Kirk Hammett, mikor a Minnesotában tartott könyvdedikálásukra több mint 700 rajongó volt kíváncsi.

"Nem tudtam megnézni a show-t. Odaértem, de a cipőmről kiderült, hogy túl magas a sarka ahhoz, hogy viselhető legyen, így kénytelen voltam távozni" - panaszolta Missy Elliott, aki ezért nem tudott végig ott lenni a MTV Video Music Awards gálán.