R Kellyt ezúttal zaklatással vádolják

Vágólapra másolva!
Egy 24 éves nő feljelentést tett R Kelly ellen, mert az állítólag szexuálisan zaklatta őt egy chicagói zenei stúdióban. Az énekes, aki ellen több bírósági eljárás van folyamatban, egy sajtóközleményben tagadta az ellene felhozott vádakat.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Egy újabb R Kelly ellen érkezett feljelentés ügyében nyomoz a chicagói rendőrség. Egy 24 éves nő azzal vádolja az énekest, hogy az néhány nappal ezelőtt szexuálisan molesztálta őt egy, a város déli részén található zenei stúdióban.

R Kelly ellen jelenleg több bírósági eljárás is folyamatban van. Az ellene felhozott vádak alapjául egy tavaly előkerült videokazetta szolgál, amelyen egy kiskorúval látható - félreérthetetlen helyzetben. Néhány hónappal ezelőtt ismét letartózatták a korábban óvadék ellenében szabadlábra helyezett énekest, amikor a rendőrök egy kislányt ábrázoló, pornográf tartalmú képekre bukkantak R Kelly digitális kamerájának memóriájában.

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.htmlR Kelly honlapjahttp://www.zombaapro.com.sg/rkelly/

A zenész a mostani eset kapcsán nyilatkozatot tett közzé, amely szerint az utóbb ellene felhozott vádak "a személye ellen indított gyalázatos és felháborító támadássorozat" részét képezik, amelynek egyetlen célja, hogy tönkretegye zenei karrierjét. Felhívja a figyelmet arra is, hogy a feljelentést épp azon a napon tették, amikor a zenész új nagylemeze, a Chocolate Factory a boltokba került. A nyilatkozat határozottan állítja: az énekes sem ez alkalommal, sem máskor nem tett semmi olyat, ami törvénybe ütközik.