Vágólapra másolva!
Már a nyitónap is nagyon erős a Balaton Soundon, Zamárdiban. Világsztár fellépők, hullámzó Balaton, csapató-verető, fürdőruhás, önfeledt fesztiválozók. Így telt első nap.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül28 bejegyzés
20:04
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Már nagyon sokan itt vagyunk!

Mint minden fesztiválos nyitónapon, Zamárdiban is táskákkal megpakolt emberek dominálnak az utcákon. Nézze meg az Origo fotóit!

20:09
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Már az első nap óriási veretés lesz

Annyira dögösen indítja a Sound az első napot, hogy már ennyi elég kellene legyen az idén tízéves fesztiválnak ahhoz, hogy egy életre lemossa magáról Pumped Gabo nyomait.

Ezt írta régi soundosnak számító újságírónk a mai napi beharangozónkban. Olvassa el, mi várható ma!

20:11
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Már gyúrnak

Bár elég kevesen. Ennyi az egész edzőterem idén, panaszkodik cirkáló tudósítónk.

Balaton Sound 2016 Forrás: Origo
20:13
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Festői lötyögés

Békebeli hangulat uralkodik egyelőre a Soundon. Ha Szinyei Merse Pál most festené meg a Majálist, akkor innen meríthetne ihletet. Olyan a hangulat, mint egy külvárosi általános iskola udvarán, ahol éppen elmaradt egy matekóra és épp mindenki kint jatszik az udvaron.

Oké, megvan az elso helyszín,ahol nekilendült a lötyögés. Az Akvárium Beachen kellemes deep house. Mondjuk továbbra is rejtély, hogy miért szórnak a Balaton fölé homokot a deszkákra.
20:33
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Nincsenek jó pasik

A lányok Hollandiából érkeztek, azt mondják, tulajdonképpen fogalmuk sincs, miért vannak itt, mert nem tudják, kik a fellépők a fesztiválon. Eddig két dolgot tudtak kiemelni, egyrészt, hogy baromi jó a hangulat, másfelől pedig sajnos nem láttak még jó pasit...

Sajnos nem láttak még helyes fiúkat. Forrás: Origo
20:39
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Hol vagytok, hölgyek?

Előző posztunk ellenére cirkáló kollégáink szerint nagyon kevés a nő és rengeteg a férfi a fesztiválozók között.

20:52
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Meg is vannak

Belga lánycsoporttal találkoztak tudósítóink. Azt mondják, nem félnek attól, hogy revansot vennének a focipályán kívül revansot magyar szurkolók a foci-Eb nyolcaddöntője miatt, mert a belgák mindenkivel kijönnek. Belgiumban imádják a Balaton Soundot, ezért jöttek el ők is. Állítólag a kempingben olyan, mintha otthon lennének.

Balaton Sound 2016 Forrás: Origo
21:29
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Kíváncsi a prémium WC-ülőkére?

Teljesen magától értetődő, hogy egy prémium fesztiválon minden prémium. Így természetesen a vécéülőke is az. Ha már itt vagyunk a magyar tenger mellett, akkor mindent megtesznek a tengeri hangulatért. Bár az is igaz, hogy a delfin alapvetően óceánban él. Meg állatkertben.

Forrás: Origo
21:43
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Színpadon a Punnany

Kis szőke neked csak a vessző kell - A Punnany Massif gyakorlatilag megnyitotta az idén 10 éves Balaton Sound Nagyszínpadot. Legalábbis az ő koncertjük az első, ami vaksötétben derengő lámpakörteként magához rántja a részegen keringőző kis fesztivál-muslincákat. A Változások c. részleges alkotói visszavonulásukat megéneklő dal után rögtön egy fesztiválhimnusz, a Kopóggyá csendül fel. Innen jelezzük, hogy Felcser Máté mikrofonja nem szól olyan jól, mint Wolfie-é.

21:45
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Nem dobálnak söröket

Oké, a harmadik szám a Hétköznapi Hősök - végre a tömeg is beindult. És, ami jó hír: egyelőre nem jelent még meg a szörnyű fesztiválszokás, vagyis a tömegbe elhajított felmelegedett sör.

21:48
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

De mi van a fürdőnadrág alatt?

Szemfüles tudósítóink egy érdekes jelenségre figyeltek fel - tulajdonképpen a Balaton Sound égető zokni-szandál problémájára. Vajon a férfiak miért hordanak alsógatyát a fürdőnadrág alatt? Megkérdeztünk egy (meglepetésünkre) belga fiúcsapatot, akik azt válaszolták, hogy sokkal kényelmesebb érzés így.

Nem tisztább és szárazabb, hanem kényelmesebb.

Egyelőre még nem hisszük el ennek a praktikumát.

Nekik jó így. Ön hogyan hordja? Forrás: Origo
22:03
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Sört kaptunk ajándékba német zöldségesektől

Mario és haverja németek. Kecskeméten élnek már 8 éve, ahol egy zöldséges bizniszt csinálnak. Németországba importálják a magyar roppanóst. Nem nagyon értik, hogy mi a fenéről hablatyol a Punnany, de "érezzük azt, hogy a világról és a szeretetről énekelnek". Bár különösebben nem bírják Pécs nagyköveteit, a magyar csajokat viszont nagyon - úgyhogy itt vannak. Tudósítónkat kedvességéért meglepték egy doboz sörrel.

Közben a Punnany: "nem csak egyedül te vagy ezen a világon". Marioék pedig egy doboz sörrel szegényebben eloldalogtak. Forrás: Origo
22:26
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Kerekesszékes srácot emeltek a magasba a koncerten

A Punnany Massif alatt. Ezzel megismétlődött a tavalyi megható jelenet, amikor a Wellhello koncerten történt hasonló, a VOLT Fesztiválon.

Figyelnek egymásra a fesztiválozók. Fotó: Szabó Gábor - Origo
22:56
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Már itt van a Telekom Buddy is!

Ma még csak tesztelik, bár a fesztiválozók már megismerik, nem véletlenül, a soproni VOLT Fesztiválon, a múlt héten a közönség kedvencei voltak a cirkáló Buddyk. Ha nem tud jönni Zamárdiba, bátran próbálja ki!

Már ismerkedik a helyszínnel a Buddy. Forrás: Origo

Támogatott tartalom.

23:11
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Boldog születésnapot!

Képünk hőse 18. születésnapját ünnepli a Balaton Soundon az egyik barátnőjével. A Punnany-koncerten találkoztunk vele, de ő igazából dárenbéz rajongó.

Ünnepel. Mi is Őt! Forrás: Origo
23:23
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Ezt most csak úgy. Mert szép.

Naplemente. Fények. Balaton. Sound. Forrás: Origo
23:34
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Fújják a bubikat a lányok

Az egyik drogérialánc munkatársainak csupán egyetlen feladata van: habpartyba hívni a kószáló fesztiválozókat. Meg szappanbuborékokat fújni.

Bubik. Forrás: Origo
23:35
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

De miért sikítottak?

A Nagyszínpad előtt? Igen, azért, mert Macklemore & Ryan Lewis elkezdte.

23:38
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Magyar mezben a Nagyszínpadon a világsztár

Hatalmas pukkanással fémjelzett piroeffektus után a színpadra robban Macklemore, aki kedves gesztusként jól megszokott fehér atlétája helyett ezúttal a magyar fociválogatott hivatalos mezében rappel. Óriási ováció a jutalma.

Ezt mondja:

Hungarian people are very, very, very good.

23:39
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Jelentősen nagyobb a tömeg

Hölgyeim és Uraim, a Nagyszínpad.

Tömeg, de mekkora! Forrás: Origo
23:45
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Budapest a kedvenc országa

Azt mondja Macklemore, hogy

Budapest a következő kedvenc európai országa.

És lenyíratta a haját. Már nincs hátranyalva. Néhány millisre ledózeróltatta.
23:54
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Itt van a kislánya is, micsoda sztorit mesél róla!

Két szám között dumál Macklemore a közönséghez. Nemrég született a kislánya, ő is itt van, Állítólag Budapesten szólalt meg először, legalábbis ezt mondja. Meg azt, hogy nem apa és nem anya volt az első szava. A nagy kék szemeivel  az apjára nézett és azt mondta, "thrift shop".

Erre megszólal a megagigasláger, hatalmas őrjöngés közepette.

00:34
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Teljes extázis

Macklemorékat nem nagyon érdekelte, hogy első nap van, hogy nem melegedett be mé a közönség, hogy még csak most érkeztünk, akkora bulit csapnak, hogy a ma estére még a zárónapon is emlékezni fogunk.

00:57
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Érzelmes sanzon, súlyos rap, diszkósláger és dubstep büntetés

Macklemore és társa, Ryan Lewis vastagon tolják az eklektikát. Az egyszeri fesztivállátogató könnyen eshet zavarba, mert hirtelen nem tudja, hogy éppen világbéke-üzenetbe burkolt Amerika-imádó kódolt üzenetet kap az ABBA-jelmezbe öltözött Macklemore-tól, vagy egyszerűen csak önironikusak. A közönség ezen nem annyira filozofál. Helyén kezelik a fiúkat, legalábbis nem próbálják őket annyira komolyan venni, mint gyanútlan tudósítónk. Érzelmes sanzon, súlyos rap, diszkósláger és dubstep büntetés egymásután - mindegy mi szól, hatalmas az ováció. Egyértelműen a Sound eddigi sikerbulijáról van szó. Bár az is igaz, hogy ez még csak az első nap.

01:08
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Már megint a belgák

Valószínűleg nem hiszik el nekünk az olvasók, de a véletlen úgy hozta, hogy pont egy belga fiúcsapatba botlottunk. Akik egyébként - a változatosság kedvéért - először járnak a Soundon. Úgy hallották - szintén belga barátaiktól -, hogy jó hely a Balaton Sound. Azt mondják, eddig nem csalódtak. Lassan gyanakodni kezdünk, hogy a Sound reklámbüdzséjének legnagyobb százaléka Belgiumra ment el.

Belga bulizókkal barátkoztunk a Balatonnál. Forrás: Origo
01:29
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Gyanúsan sok a belga

Senki nem fogja elhinni immáron, hogy nem Belgium országimázs kampánya zajlik a Soundon, amely egyfajta bocsánatkérés a csúnya zakóért. Mi azonban folyamatosan belgákba botlunk. Itt vannak ezek a srácok, akik már harmadik alkalommal soundolnak. Nekik mindegy, hogy mi szól. A helyszín és a magyar csajok szépsége elviszi a hátukon a jókedvüket. Ezúttal hívnánk fel a figyelmet arra, hogy magyar fesztiválozók is járuljanak tudósítóink színe elé.

Balaton Sound Forrás: Origo
01:35
július 06, 2016
Vágólapra másolva!

Buddy a tömegben

Telekom Buddy-t nem találtuk meg a Macklemore-buli alatt. Ami nem is csoda, mert elképesztő tömeg gyűlt össze az amerikaiak eklektikus Nagyszínpad-repesztő szeánszára. Buddy-t amúgy utoljára pont akkor láttuk, amikor egy lány érzékenyen megérintette a tenyerével. A fejénél. Azóta viszont néma csönd. Hova tűnt Buddy??? Segítsetek!

Telekom Buddy Forrás: Origo

Támogatott tartalom.

02:01
július 07, 2016
Vágólapra másolva!

Hajnalig tart a buli

Látták, hogy holnap kik lépnek föl, látták? Mi láttuk és holnap élőben is látni fogjuk.