Hajdú Péter: Havas Henrik az egyik legtehetségtelenebb tévés - videó

Vágólapra másolva!
Magyarország egyik legtehetségtelenebb tévésének nevezte Hajdú Péter a magát "tanár úrnak" szólíttató Havas Henriket saját műsorában, azaz lényegében nagy nyilvánosság előtt. Hajdú egyértelművé tette: kiáll véleménye mellett, és egyáltalán nem áll szándékában mentegetnie, hogy a Havasról alkotott véleménye benne maradt műsora vágott verziójában.
Vágólapra másolva!

Lehet, hogy markáns véleményével nagy vihart fog kavarni, de akkor is kitart véleménye mellett Hajdú Péter, aki nemrég műsorában így fogalmazott: 

Én azt gondolom, hogy az egyik legtehetségtelenebb tévés Magyarországon a Havas Henrik. 

– idézi Hajdú szavait a Bors.

Hajdú Péter markáns véleményt fogalmazott meg Havas Henrikről
Fotó: Schumy Csaba dfp@dfp.hu

A műsorvezető a Beköltözve Hajdú Péterhez adásában G.w.M-et látta vendégül. Épp a tehetségről beszélgettek és arról, hogy sokszor nem egyszerű úgy visszautasítani a szakmai támogatást kérő lelkes, de nem elég tehetséges jelentkezőket, hogy azok ne sértődjenek meg, amikor a témáról Hajdúnak Havas Henrik jutott eszébe. Ekkor hagyta el száját az inkriminált mondat, de a műsorvezető egyáltalán nem bánta meg, hanem kiáll a Havasra nézve nem túl hízelgő véleménye mellett.

"A véleményem elhangzott a kamera előtt, és egy pillanatig sem gondolkodtam el azon, hogy ne kerüljön adásba, hisz most is ugyanezt gondolom Havas Henrikről. Ő egy wannabe stand-upos [vagyis önjelölt humorista - a szerk.], aki a saját történeteit meséli el szórakoztató formában, de riporternek elképesztően rossz. Igaz, ez az én szubjektív véleményem. 

Hajdú Péter persze jelzi, hogy ez az ő véleménye, de azoknak, akik talán túlzónak vagy tévedésnek hiszik azt, javasolja, hogy nézzék vissza Havas Henrik néhány korábbi interjúját. Egyúttal felidéz olyan ross zemlékű esetet, amikor a "tanár úr" interjúja során vállalhatatlan módon sértette meg interjúalanyát, megjegyezve, hogy ilyenből számos akad.

Szóval innen a vasárnapi ebéd mellől nézve is, Havas Henrik riporterként vállalhatatlan 

- mondta Hajdú Péter.

Havas Henrik számos botrányos közéleti megmozdulásáról az Origo is beszámolt az elmúlt években.

A G.w.M-mel készített adás a Frizbi TV Youtube-csatornáján: