Illegálisan volt Bécsben a kegyetlen afgán migráns, aki három nőt ölt meg

Vágólapra másolva!
Csak azt hajlandó beismerni, amit nem tud letagadni az a kegyetlen afgán migráns, aki három nőt gyilkolt meg a gyanú szerint. A véres késsel a kezében fogták el a gyilkosságoktól nem messze. Így persze azt nem tudta mondani, hogy nem ő ölte meg a három nőt. Azt viszont nem hajlandó elárulni, hogy miért végzett velük.
Vágólapra másolva!

Brutálisan meggyilkoltak három nőt egy bécsi bordélyházban pénteken este. A nőket olyan kegyetlenül szurkálta össze egy afgán migráns, hogy csak feltételezni lehet, hogy az áldozatok kínaik, megerősíteni nem lehet, olyan állapotban vannak a holttestek. Így azt is csak feltételezni tudják a rendőrök, hogy a megölt nők között van a bordélyház tulajdonosa is.

image

Egy negyedik nő azért maradhatott életben, mert időben be tudott menekülni egy szobába, ahol magára zárta az ajtót. Így viszont végig hallgatta, ahogy meggyilkolják a másik három nőt. Sokkos állapotban került, azóta is pszichológiai ellátást kap.

A gyilkosságok után a rendőrök elfogták a 27 éves afgán férfit, a bordélyház közelében, egy parkban. A véres kés, még nála volt.

A férfi nem tagadta a gyilkosságokat, igaz, nem is nagyon teheti, annyi a bizonyíték ellene. A rendőrök úgy fogalmaznak, hogy csak azt vallja be, amit nem tagadhat. Arról azonban, hogy miért ölte meg három nőt, nem hajlandó beszélni.

A férfi két éve kért menedékjogot Ausztriában, miután repülővel Kabulból Európába érkezett. Karintia szövetségi államban nyújtotta be kérelmét, amelyet az osztrák törvények szerint nem hagyhatott volna el. 

Vagyis illegálisan volt Bécsben.

A rendőrség azt feltételezi, hogy az afgán migráns kifejezetten készült a gyilkosságokra, a kést is ahhoz vette.

image

Ausztriában egyáltalán nem ritkák azok a gyilkosságok, amelyeket migránsok követnek el.

Három éve egy 16 és egy 18 éves afgán migráns előbb bedrogozott, majd meggyilkolt egy 13 éves osztrák kislányt Bécsben, akinek a holttestét megpróbálták elrejteni, de ez nem sikerült. Az elfogott migránsokat csak tolmácsokkal tudták kihallgatni, mivel nem beszéltek németül.

Korábban egy szír migránst ölt meg egy 16 éves bécsújhelyi lányt. A lány testére az édesanyja bukkant egy parkban.

A 18 éves szír migráns halálra verte a lányt. Nem sokkal a gyilkosság előtt kiutasítási eljárást indult ellene.

Egy szomáliai migráns pedig két nőt gyilkolt meg Ausztriában.