Senki nem számította arra, ami most jön az időjárásban, mutatjuk

Debrecen, szél, havas eső, hó
Debrecen, 2021. január 25. Kapucniját fogja egy nő Debrecenben, az erős széllel kísért havas esőben 2021. január 25-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Hétfő
Északon napos, délen erősen felhős lesz az ég. A déli tájakon eleinte eső eshet, majd havas eső, hó is hullhat. Az északnyugati szél megélénkül, néhol meg is erősödik. +4, +5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Kedd
A délnyugaton előforduló ködfoltok feloszlása után napos, fátyolfelhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. A nap első felében erős lesz az ÉNy-i szél. Reggel -5, délután +3 fok valószínű.

Szerda
Délnyugat felől borultságig növekszik a felhőzet, és főleg a Dunától keletre alakul ki csapadék: északkeleten hó, havas eső, majd mindenhol eső. 2-7 fok várható délután.

Csütörtök
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé alakul ki eső, záporeső. Erős, néhol viharos lesz az DNy-i, D-i szél. 10 fok köré melegszik a levegő.

Péntek
Eleinte marad a borongós idő, és az esőt havas eső, hózápor váltja fel. Viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. Reggel +7, délután már csak +2 fok lesz.