Megszólalt a pesti lány, akire letolt nadrággal, a péniszt mutogatva támadtak rá

pillangó, park, zugló, szatír, utca, budapest, zaklató
Vágólapra másolva!
A kutyáját sétáltatta egy nő a zuglói Pillangó parkban, amikor egy férfi elsétált mellette, aki eltakarta az arcát majd követni kezdte. A nő érezte, hogy veszélyben van, ezért gyorsan beszaladt a házába. A férfi másodpercekkel később már az üvegajtó előtt a péniszét mutogatta neki. Bevallása szerint a nő remegett a félelemtől, azóta is előtte a van a férfi arca.
Vágólapra másolva!

Egy fiatal nő múlt héten szombaton, este elindult a kutyájával sétálni a budapesti Pillangó parkban. A ház bejáratnál észrevett egy férfit, aki gyanúsan viselkedett, fel-le járkált, nézelődött, mintha várna valakire.

– mondta az Origónak a nő. A férfin kapucni volt, alatta egy téli sapka, fekete nadrág és fekete kabát.

Amikor hazafelé tartott, még mindig látta a férfit a házuknál. Úgy gondolta, hogy egy másik, kicsit hosszabb úton megy haza.

A hosszabb út a ház bejáratáig, ahonnan nehéz menekülni. Fotó: Major Kata - Origo

Amikor már beért a sövény mögé, ami nagyjából takarta őt, látta, hogy a férfi elindul a háztól felé. Úgy gondolta, hogy mégsem a másik utat választja, ahonnan nem lett volna menekülő útja, hiszen az egyik oldalon a ház fala van, a másikon pedig sűrű sövény,

ezért elindult szembe a férfival, és a parkolón keresztül, a rövidebb úton ment az ajtó felé.

A parkoló, ahol a férfi követni kezdte a nőt. Fotó: Major Kata - Origo

– emlékezett vissza a nő.

Ekkor meghallotta, hogy valaki éppen beüti a kapukódot, majd nyílik a bejárati ajtó. Futni kezdett, és még a másik, szintén a házban lakó nővel együtt bejutott az ajtón. A férfi elsétált az ajtó előtt, majd nagyjából 5 méternyire tőle megállt.

Ezek után a nő a ház másik lakójával a liftre várt, remegett a félelemtől.

Hátranéztek. A férfi az üvegajtó előtt állt, térdig letolt nadrággal és a nemi szervét mutogatta nekik.

A szatír pont úgy állt az ajtó előtt, hogy az arcát kitakart egy tábla.

„Gyorsan beugrottunk a liftbe és mentünk is fel. Egymásra néztünk és nem akartuk elhinni, hogy ilyen emberek vannak" – mondta a fiatal nő, aki kihívta a rendőröket.

Fotó: Major Kata - Origo

A rendőrök megkérdezték tőle, hogy milyen ruha volt a férfin, hogy nézett ki.

Nagyjából két perc múlva az egyik közeli áruháznál elfogtak két férfit.

Megkérték a nőt, hogy menjen velük és azonosítsa a férfit, ha az elfogottak között van. Bevallása szerint felismerné a férfit, ha újra látná, de a két, közelben elfogott férfi közül egyik sem a szatír volt.

- tette a hozzá a nő, aki azóta nem sétál esténként egyedül.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, akik a következőt válaszolták:

"Az Ön által említett esetről 2023. április 15-én éjszaka érkezett bejelentés a rendőrségre. Az ügyben a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást, az eset óta a zuglói rendőrök kiemelten ellenőrzik a parkot és környékét."