Gyerekei előtt támadta meg terhes élettársát egy esztergomi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy esztergomi férfi rendszeresen verte az élettársát, akkor is, amikor a nő terhes volt, és akkor is, amikor a közös gyerekeik látták.
Vágólapra másolva!

Az élettársi kapcsolatából három gyerek született. Az agresszív természetű férfi 2021-ben rendszeresen ivott és drogozott.

Ha összeveszett a nővel részegen, rendszerint el is verte.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

2021 júliusában esztergomi otthonukban

a terhes élettársát többször lábon rúgta, pár nappal később többször arcon ütötte, megrúgta a hasán és elnyomott a vállán egy égő cigit.

A támadás során a magzat nem sérült meg. Gyerekeik végignézték, ahogy a férfi többször is megveri a nőt és hangosan szidja, amivel az apjuk a szakértők szerint súlyosan veszélyeztette az érzelmi és erkölcsi fejlődésüket. A bíróság testi sértés, kapcsolati erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt a támadót már az előkészítő ülésen 2 év börtönbüntetésre ítélte és eltiltotta minden olyan foglalkozástól, amelynél gyerekekkel érintkezhetne. Az ítélet viszont még nem jogerős – írj a bíróság.hu.