Tragédia az M7-esen, végignézte kilencéves unokája halálát a nagymamája

Vágólapra másolva!
Mint ahogy azt az Origo is megírta, halálos baleset történt szerda este Balatonszemesnél az M7-es autópályán. Egy horvátországi nyaralásból hazatartó család mikrobusza felborult, egy kilencéves kisfiú kiesett az autóból és a helyszínen meghalt. A Bors elérte a meghalt kisfiú nagymamáját, aki szintén jelen volt a végzetes napon.
Vágólapra másolva!

Horvátországi nyaralásból tartott hazafelé a halászteleki család, amelyik szerda este tragikus balesetet szenvedett Balatonszemes közelében - írta a Bors.

Egy bérelt mikrobuszban a szülők a két gyermekükkel utaztak, amikor a busz hirtelen defektet kapott. A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, a mikrobusz egy szalagkorlátnak, végül egy betonárokba csapódott.

A kisfiú a szélvédőn keresztül kirepült a járműből

és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy bár két mentőhelikopter is a helyszínre érkezett, nem lehetett rajta segíteni.

A Bors elérte a kisfiú nagymamáját, Máriát, aki szintén jelen volt a végzetes napon.

A lányomék már régóta szerettek volna elvinni engem és a férjemet egy közös nyaralásra, ezért is béreltek ki egy mikrobuszt, hogy kényelmesen elférjünk. Fantasztikusan éreztük magunkat, csodálatos napokat töltöttünk együtt - mondta az idős asszony a lapnak, hozzátéve, hogy a gyerekek a hazafelé tartó úton hátul ültek.

Forrás: police.hu

Nevetgéltek és Unót játszottak. Bence ősszel lett volna 10 éves és nagyon szerette az 5 éves Petrát.
Rengeteget foglalkozott vele és türelemmel tanítgatta kártyázni - zokogta a nagyszülő. Sosem fogom a borzalmas balesetet elfelejteni. Arra ugyan nem emlékszem, hogy az unokám hogyan repült ki a kisbuszból, de arra igen, hogy

a jármű többször megpördült, és Bencét végül alatta fekve láttuk meg.

Gyorsan érkezett a segítség, de nem tudtak rajta segíteni. Egy jó érzésű ember Petrát beültette az autójába, hogy ne lássa, amint az orvosok küzdenek a testvére életéért. Szerintem jó darabig fel sem tudja majd fogni, hogy Bence meghalt – mondta a gyászoló nagyszülő.