Schilling Árpád Gyurcsányt és Jakabot szidja, Márki-Zayt védi

Lásd meg az embert! Demonstráció egy emberséges Magyarországért a Kossuth téren
Lásd meg az embert! Demonstráció egy emberséges Magyarországért a Kossuth téren. 2016.09.30. Schilling Árpád felolvassa Tarr Béla üzenetét
Vágólapra másolva!
Schilling Árpád baloldali rendező szerint akik most elárulják Márki-Zay Pétert, azok magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt, „és be is mutatták, hogy mit gondolnak a bajtársiasságról".
Vágólapra másolva!

Schilling a Facebook-oldalán tett közzé hosszú írást a Fidesz mindent elsöprő, kétharmados választási győzelme után.

Szerinte "méltatlan dolog Márki-Zay Pétert magára hagyni. Méltatlan a vele szemben tanúsított részvétlenség! Ő nem árult zsákbamacskát, mondta, amit gondolt, és éppen ezért nem is voltam a rajongója. De elfogadtam az érveit, a mások érveit, és a sokaság támogatását. "

Schilling Árpád Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A baloldali rendező ezt követően bírálni kezdte Gyurcsány Ferencet és Jakab Pétert, akik röviddel Márki-Zay Péter után szólaltak fel, és beszédeikben mindketten a Gyurcsány-show győztesét hibáztatták a választási bukásért.

"Nem volt meglepő, hogy Gyurcsány és Jakab képviselő urak jeleskedtek elsőként a szardobálásban. Ezzel be is mutatták, hogy mit gondolnak a bajtársiasságról. Jakab úrnak, aki konkrétan taccsra tette a (számomra továbbra sem szimpatikus) pártját, talán ezen kellene inkább gondolkodnia. Gyurcsány úr pedig... Mit lehet róla még mondani? Ő bizony tolni fogja tovább" -írta.