Nem várt, kierőszakolta a soron kívüli ellátást egy kiskunhalasi nő a háziorvosnál

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Megragadta az ápolónőt, és a köpenyénél fogva rángatni kezdte, majd a vizsgálóba lökte. Az orvos félt, hogy az erőszakos nő bántani fogja őket, ezért inkább ellátta, mielőtt még nagyobb baj történhetett volna. 
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a kiskunhalasi nő a rendelési idő kezdete előtt már a váróteremben üldögélt, és csak arra várt, hogy szólítsák. Az ápolónő viszont a járványügyi helyzetre figyelemmel arra kérte, hogy az udvaron várakozzon.

A nő ezt kezdetben megértette és elfogadta, majd amikor megérkezett a háziorvos is, rögtön utána indult, de az asszisztens feltartotta. A nő azonnali vizsgálatot követelt, majd egy hirtelen mozdulattal

megragadta az ápolónő köpenyét és előbb maga felé rántotta, majd belökte a vizsgálóhelyiségbe,

ahova mindezzel egy időben maga is belépett és helyet foglalt az orvos mellett. További erőszakos megatartásától tartva a háziorvos azonnal ellátta a nőt, aki ezután távozott a rendelőből.

Az ügyészség a tavaly októberben történt eset után a nőt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja, ezért vele szemben tárgyalás nélkül próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Ügyében a Kiskunhalasi Járásbíróság hoz döntést - írja a Kiskunhalasi Járási Ügyészség.

Címlapi képünk illusztráció.