Száva János Róbert leszámolt a múltjával

Vágólapra másolva!
Idősebb Szávai János Róbert állítja: semmi köze a múlt heti Király utcai lövöldözéshez. Szerinte nem úgy történtek az események, ahogy azt a rendőrök állítják.
Vágólapra másolva!

Amint arról az Origo beszámolt, a rendőrség szerint Száva János Róbert és három társa április 15-én éjjel Budapesten, a VII. kerületben, a Király utcában egy ott tartózkodó társaságra több lövést leadott, feltehetően egy gáz-riasztó fegyverből, majd elmenekültek. A 49 éves Száva János Róbertet és a 19 éves Száva Armandó Ferdinándot keresik, V. Lászlót és Sz. János Róbertet viszont elfogták a rendőrök. Ellenük csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás.

Idősebb Száva János Róbert 49 éves Forrás: police.hu

Idősebb Száva János Róbert a rendőrség helyett a Bors-nál jelentkezett, és azt állítja, semmi sem úgy történt, ahogy az egyenruhások állítják. "Tizenhárom éve leszámoltam a múltammal, üzleti vállalkozásaim vannak, leérettségiztem, jogi egyetemre készülök. Nem szeretnék előzetesbe kerülni" – mondta.

Elkiáltottam magam

"A fiamat két barátnője hívta, hogy baj van, megverték őket, menjen, segítsen nekik. Legalább húszan támadtak a fiamékra, egyikőjüket meg is késelték. A fiam ekkor vette elő a riasztófegyverét, és a levegőbe lőtt. A dohányboltból kifelé jövet láttam csak, mi történt, elkiáltottam magam, hogy mindenki fejezze be, és menjen haza. Így is lett" - magyarázta Száva.