Fontos döntést közölt a Spar az egyik termékcsoportjával kapcsolatban

KTM kerékpáros termékek a legújabb SPAR hűségpromócióban
KTM kerékpáros termékek a legújabb SPAR hűségpromócióban
Vágólapra másolva!
Ahogyan közismert, a SPAR Magyarország a fogyasztói trendek és igények figyelembevételével minden évben több hűségakciót is szervez a vásárlói számára A vállalat idei első hűségpromóciójának fókuszában a kerékpározás áll, derül ki a vállalat sajtóközleményéből.
Vágólapra másolva!

Egyes felmérések szerint a magyar lakosság több mint fele rendelkezik kerékpárral, és egyre többen használják rendszeresen a mindennapi életükben. A praktikusság és a spórolás mellett környezetbarát, és az egészségre is jó hatással van: 

segít az állóképesség javításában és a stressz csökkentésében.

A 2024. február 29-én induló és május 15-ig tartó KTM hűségpromócióban a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházakban minden elköltött 1000 forint után 1 hűségpontot kapnak a vásárlók. Amennyiben már összegyűlt 20 hűségpont, akkor jelentős, 33-50%-os kedvezménnyel lehet vásárolni a KTM 13 termékeiből, mint 

a fejvédő, a lámpaszett, a kerékpárzár, a mini szerszámkészlet, a pumpa, a kulacstartó és kulacs, a váztáska, a telefonos kerékpártáska, valamint az ápolási csomag, de jelentős kedvezménnyel juthatunk hozzá akár egy új KTM biciklihez is.

A SPAR Magyarország egy különleges ajánlattal is készült a HERVIS-szel együttműködve: összegyűjtött hűségpontjainkat ugyanis lehetőségünk van beváltani a sportszaküzletekben is. További információ itt lehet találni.