Így készülnek a legszebb hollywoodi színésznők a karácsonyra

Vágólapra másolva!
Már csak két hét van karácsonyig – számos hollywoodi színésznő a közösségi oldalán mutatja meg, hogyan készül az ünnepekre. 
Vágólapra másolva!

A 29 éves modell-színésznő Kate Upton három évvel ezelőtt adott életet Justin Verlander baseball-játékossal közös kislányuknak, Instagram fotóján azt mutatta meg, hogyan díszíti fel anya és lánya a karácsonyfát, már az advent elején.

A Modern család és a Négy tesó sztárja, Sofia Vergara már ünnepet is ült a karácsonyfa alatt: egy hete Baguette nevű kiskutyája születésnapját ünnepelte.

A kétezres évek horrorjainak sikolykiráynője, Scout Taylor-Compton azt mutatta meg, mennyire nem bír magával, ha meghallja az ünnepi készülődésre hangoló karácsonyi dalokat.

Marvel Kapitány Oscar-díjas megszemélyesítője, Brie Larson állítja: már jóval Halloween előtt karácsonyi dalokat hallgat.

Vanessa Hudgens legújabb filmjét, a Karácsonyi cserebere 3: Szerelmes csillagok-at ajánlja rajongói figyelmébe.

A legbotrányosabb, ugyanakkor a leghumorosabb karácsonyi bejegyzés mindenképp az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow-e, aki rövid reklámfilmben a saját életmód termékeit ajánlja a karácsonyi készülődéshez, beleértve a nagy botrányt kavart női nemi szerv illataromájú gyertyával és egyéb "női kiegészítőkkel".