Michael J. Fox visszavonul a színészettől

2017 A Funny Thing Happened On The Way To Cure Parkinson's - Arrivals GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
NEW YORK, NY - NOVEMBER 11: Michael J. Fox on the red carpet of A Funny Thing Happened On The Way To Cure Parkinson's benefitting The Michael J. Fox Foundation at the Hilton New York on November 11, 2017. Nicholas Hunt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egészségi állapota hanyatlása miatt visszavonul Michael J. Fox. A filmsztár új memoárkötetében írt arról, hogy színészi pályafutása végére ért.
Vágólapra másolva!

Az 59 éves színész No Time Like the Future: An Optimist Considers Mortality című könyve kedden jelenik meg.

Akkor egy orvos azt jósolta neki, hogy szerencsés esetben még tíz évig dolgozhat. Azóta harminc év telt el, és televíziós alakításaiért nyolc Emmy-jelölést és egy Emmy-díjat kapott.

Michael J. Fox Forrás: AFP/2017 Getty Images/Nicholas Hunt


A színész első önéletrajzi könyve 2002-ben jelent meg Lucky Man címmel. Az új kötetében megszokott optimizmusához képest józanabb hangot üt meg, és színészi karrierje végéről beszél.

- írta. "Legalábbis egyelőre, másodszor is visszavonulok. Ez változhat, mert minden változik. De ha ez a színészi pályám vége, akkor legyen" - fűzte hozzá.