Újra tesztelnek a Top Gear exműsorvezetői

Vágólapra másolva!
Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond ütős műsorral tér vissza jövőre.
Vágólapra másolva!

Jeremy Clarkson egy friss Twitter bejegyzésében megemlítette, hogy elkezdődtek az egyelőre még ismeretlen nevű új autós műsorának felvételei, és szerencsére egy képet is posztolt a szöveghez. Ezen a régi Top Gear-ből ismert kollégáival, James May-jel és Richard Hammonddal látható, amint a világ legfejlettebb hibrid sportautói, a Ferrari LaFerrari, a McLaren P1 és a Porsche 918 előtt pózolnak.

Forrás: Twitter

Természetesen az autók nem véletlenül vannak ott a képen: az Amazon számára forgatott műsor első adásában egy összehasonlító teszt lesz látható róluk. Ezt a három autót egyébként állítólag a Top Gear számára is össze akarták hasonlítani a saját tesztpályájukon, de a Ferrari és a McLaren végül nem adott engedélyt rá.

Sajnos az egykori Top Gear rajongóinak még körülbelül egy évet kell várnia arra, hogy az új műsort megnézhessék az Amazon Prime online csatornáján, de az vigasztalhatja őket, hogy három szezont és 36 részt biztosan le fognak forgatni Clarksonék, amire 250 millió dollárt kaptak az Amazontól. Garancia lehet a minőségre, hogy a műsor rendezője a Top Gearből szintén átcsábított Andy Wilman lesz.