Újra Budapesten fociznak Schumacherék

Vágólapra másolva!
Újra pályára lép Budapesten a Michael Schumacher vezette Forma-1-es pilóták válogatottja a magyar hírességekből álló Hungarian All Stars csapata ellen. A jótékonysági céllal életre hívott labdarúgó-gálára négy nappal a Magyar Nagydíj előtt, augusztus 2-án 20.30-tól kerül sor a Puskás Ferenc-stadionban. 
Vágólapra másolva!

A Heim Pál Gyermekkórházban megtartott szerdai sajtótájékoztatón a Forma-1-es versenyzők nevében Baumgartner Zsolt, az első magyar F1-es pilóta mutatta be az első 660 forintos jegyet a MAI CASCO Jótékonysági Futball GP-re. A jegyértékesítés a Ticketexpress irodáiban megkezdődött, a 12 éven aluli gyermekek továbbra is ingyen mehetnek be az eseményre.

"Úgy tudom, hogy Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella, Felipe Massa, Gianmari Bruni, Mathias Lauda, Vitantonio Liuzzi és Ivan Capelli is pályára lép Budapesten" - mondta Baumgartner, aki legutóbb a monte carló-i gálán futballozott együtt Schumacherékkel.

A Hungarian All Stars csapatának képviseletében a sajtótájékoztatón megjelent Pindroch Csaba színművész, Dobrády Ákos, a TNT zenekar volt tagja, Farkasházy Tivadar humorista, s Baumgartnerrel együtt valamennyien orvosi köpenyben, a bohócdoktorokat jelképező piros orrot viselve hívták fel a figyelmet a gála jótékony jellegére.

A résztvevők a teljes jegybevételt a Heim Pál és Madarász Gyermekkórházak, a Piros Orr alapítvány és az UNESCO égisze alatt működő Kinder IN NOT javára ajánlják fel.