Három újságot perel Vince Vaughn

Vágólapra másolva!
Három újságot is beperel becsületsértésért Vince Vaughn amerikai színész. A lapok azt állították, hogy megcsalta barátnőjét, Jennifer Anistont, és emiatt szakítottak - pedig a mai napig boldogok együtt, legalábbis Vaughn szerint.
Vágólapra másolva!

Vince Vaughn amerikai színész, az Ünneprontók ünnepe című film főszereplője beperel két brit és egy amerikai újságot azért, mert azok félreérthető fényképeket közöltek róla. A képeken, amelyek egy jótékonysági eseményen készültek, Vaughn éppen megcsókol egy ismeretlen nőt. Az újságok szerint ez az esemény vezetett ahhoz, hogy Vaughn és barátnője, Jennifer Aniston színésznő szakítottak, és az ismeretlen nő Vince új barátnője.

A színészt képviselő londoni ügyvédi iroda csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy a képek és a mellettük közölt információk nem helytállóak.

Mindeközben Aniston is, és Vaughn is cáfolja azokat a pletykákat, melyek szerint szakítottak volna. Aniston egy televíziós műsorban mondta el, hogy az egész "kitaláció", és semmi nem igaz a szakításról szóló hírekből. "Nem mentünk szét Vince-szel, mindössze egy kis szünetet tartunk, hogy lehűtsük a dolgokat. Természetesen voltak feszültebb pillanataink, de ez minden pár életében előfordul" - válaszolta Oprah Winfrey televíziós műsorvezetőnő kérdésére Aniston.

A bulvárlapok azonban meglehetősen szkeptikusan állnak Vaughn és Aniston, illetve a szóvivőik nyilatkozataihoz: a két színész ugyanis "hajlamos arra", hogy olyan dolgokat is tagadjon, ami valójában megtörtént - még akkor is, ha bizonyítéka van rá az újságoknak. Amikor a pár 2005-ben összejött, hónapokig tagadták azt, hogy együtt lennének, még akkor is, amikor már több közös fotó is megjelent róluk a lapokban. Sőt, Aniston szóvivője, Stephen Huvane egészen addig tagadta, hogy Aniston és Brad Pitt eljegyezték volna egymást, amíg 2000-ben meg nem jelent a pár esküvői fényképe.