Megjelentek Shiloh Nouvel Jolie-Pitt fotói

Vágólapra másolva!
Bár Tom Cruise rejtegeti a kislányát, Brad Pitt és Angelina Jolie büszkén mutatták meg a világnak az alig egyhetes Shiloh Nouvelt. A képekért kapott, csaknem négymillió dollárt jótékony célokra ajánlották fel.
Vágólapra másolva!

Megjelentek Hollywood egyik leghíresebb kisbabájának, Shiloh Nouvel Jolie-Pittnek a fényképei. A gyerek szülei, az amerikai színész, Brad Pitt és Oscar-díjas színésznő kedvese, Angelina Jolie büszkén mutatták meg a világnak az alig egyhetes kisbabát. A képekért kapott összeget, csaknem négymillió dollárt, jótékony célokra ajánlották fel. "Szeretnénk annyi emberrel megosztani az örömünket, amennyivel csak lehet" - nyilatkozta a döntésről Pitt - "A mi gyerekünk születése rengeteg más gyereknek segíthet, ezért ezt a pénzt kórházaknak és segélyszervezeteknek adományozzuk."

Shiloh Nouvel május 27-én született Namíbiában, a legnagyobb titoktartás közepette. Angelina Jolie-nak már van két örökbefogadott gyermeke, a másfél éves, etióp származású Zahara, és a négyéves, Kambodzsában született Maddox (a színésznő mindkét gyermeke születési helyének földrajzi koordinátáit a vállára tetováltatta), akiket Brad Pitt is a nevére vett.

Brad Pitt és Angelina Jolie tavaly találkoztak a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán. Hónapokkal később Brad Pitt elvált korábbi feleségétől, Jennifer Anistontól, és idén májusban hivatalossá vált a kapcsolatuk Jolie-val (bár korábban hosszú ideig tagadták, hogy egymásba szerettek volna). Annak ellenére, hogy három gyermeket nevelnek, a pár nem tervezi, hogy összeházasodik.

Jolie és Pitt egy interjúban elárulták, hogy minél előbb újabb gyereket szeretnének örökbe fogadni. "Szeretnénk egy újabb kisfiút örökbe fogadni, hogy minél kiegyenlítettebbek legyenek az erőviszonyok a családunkban" - mondta el a Tomb Raider című film főszereplőnője. "Lehetőség szerint idősebb gyereket szeretnénk, meg akarjuk mutatni az embereknek, hogy nemcsak újszülötteket vagy kisbabákat érdemes örökbe fogadni."

Jolie alig másfél hónap után vissza is tér a "szülési szabadságról", hamarosan ugyanis egy animációs filmben kölcsönzi a hangját egy harcművész tigrisnek. "A Cápamese című filmben már vállaltam hasonló feladatot, és nagyon élveztem. Ráadásul megint együtt dolgozhatok Jack Blackkel, akivel már a korábbi animációs filmekben is jó párost alkottunk" - mondta el a színésznő.