PerfectSlim - Az első 24 órás narancsbőr elleni program

Vágólapra másolva!
A L'Oréal laboratóriumok most teljeskörű megoldást kínálnak a cellulitisz ellen.
Vágólapra másolva!

Ez a PerfectSlim Karcsúsító Nappali és Éjszakai Gél. A narancsbőrt kiválthatja testünk súlyváltozása, az egészségtelen étrend, kialakulhat egyszerűen öröklött hajlam miatt, vagy okozhatják élettani változások, mint a serdülőkor, terhesség. A PerfectSlim Karcsúsító Nappali Gél hatékonyan küzd a narancsbőr ellen. Koffeintartalma aktiválja a lipidek eltávolítását, a lipid égető hatóanyag tartalma pedig elősegíti a zsírok felszabadítását, így leradírozza a narancsbőrt, fogyaszt, karcsúsít, Par-Elastyl hatóanyagának köszönhetően pedig feszesíti, kisimítja a bőrt.
A nappali gél mellé most megérkezett a PerfectSlim Karcsúsító Éjszakai Gél, mely az éjszakai méregtelenítést segíti, míg láthatóan csökkenti a narancsbőrt.
Az éjszakai frissítő cellulitisz elleni gél cukor megkötő masszírozó hatóanyagainak köszönhetően karcsúbb vonalakat eredményez. A nappali krémet kiegészítve, a bőr éjszakai regenerációja során fejti ki mélyebb hatását, 85 %-os hatékonysággal.
A 2x12 órás hatás a felerősített hatékonyság érdekében bizonyítottan működik. Minden területen, így a deréknál, combnál és a térdnél is jelentősen javulnak a centiméteres mérések eredményei. A "farmer" tesztje szerint a hölgyek 91%-a 1 hónap használat után úgy nyilatkozott, hogy farmerjuk kevésbé szorít.
Ez áll a májusi francia 60 Millió Fogyasztó* magazin címlapján, amely egy a karcsúsító szerek körében végzett vizsgálatot tesz közzé.
10 szupermarketekben, gyógyszertárakban és postai megrendelés útján terjesztett karcsúsító terméket vizsgált a 60 Millió Fogyasztó tesztközpontja.
A karcsúsító szerek valódi hatékonyságának vizsgálata során a L'Oréal Paris PerfectSlim karcsúsító és feszesítő gélje érte el a legjobb minősítést, 17 pontot a 20-ból.
A PerfectSlim 14 napos használata után az önkéntes tesztelők kezelt és nem kezelt combja között centiméterekben kifejezve is jelentős különbséget mértek a comb felső és középső részén.
A 14 napos hatóidő, amelyet a PerfectSlim garantál tehát beigazolódott. A karcsúsító hatása és kíméletessége miatt kiválónak, kozmetikai tulajdonságai miatt jónak minősítették. A tesztelők nagyon egyszerűnek ítélték a használatát, és a szakértő, aki nyomon követte a vizsgálatot, jelentős javulást állapított meg a bőr feszességében is.
A L'Oréal Paris PerfectSlim karcsúsító és feszesítő gélje tehát a 60 Millió Fogyasztó választása alapján a leghatékonyabb karcsúsító termék Franciaországban.
A 60 Millió Fogyasztó a francia Nemzeti Fogyasztóvédelmi Felügyelőség, (Institut National de la Consommation), - a továbbiakban INC - magazinja.
A 60 Millió Fogyasztó egy hirdetés nélküli, független, közszolgálati lap, amelyet szakírók szerkesztenek szoros együttműködésben az INC szakértőivel. Az INC jogi és gazdasági elemzéseket, összehasonlító tanulmányokat végez és tesz közzé a termékekről és a szolgáltatásokról.
Az INC vizsgálati centruma anonim módon vásárolja a tesztelt termékeket. Az elvégzett vizsgálatok szigorú előírásoknak és protokollnak felelnek meg. Az eredmények ezért rendkívül megbízhatóak.