Dagadt macska és három lúzer

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a forgalmazók, teljesen beijedve a karib-tengeri kalózoktól és a nyártól, meg sem próbálják a felnőtt közönséget a mozikba csábítani: csupán két filmet hoznak ki a héten, az egyik a közönség legfiatalabb, a másik pedig a leginfantilisabb részét célozza meg.
Vágólapra másolva!

Garfield 2. - Garfield - A Tail of Two Kitties - 2006

Miről szól? Jon és Garfield Angliába mennek, ahol egy félreértés folytán Garfield egy kastély ura lesz, az arisztokrata macsek, akinek a helyét elfoglalja pedig Jonhoz kerül.
Ki a rendező? A második Garfield-filmet Tim Hill, A kiskrapek visszavág című vígjáték rendezője készítette, aki Spongyabob-epizódokat is írt.
Kik a szereplők? Jont a Noah Wyle-hasonmás Breckin Meyer játssza, Lizt a normális szerepekhez nem jutó Jennifer Love Hewitt alakítja, az animált Garfield eredeti szövegelését Bill Murray, magyar hangját Till Attila biztosítja.
Kinek ajánljuk? Azoknak, akiknek az első rész tetszett, és még mindig csak maximum 10 évesek.

Lúzer SC - The Benchwarmers - 2006

Miről szól? Három szerencsétlen flótás, aki gyerekkorában csak szívott a nagymenők árnyékában, baseballcsapatot alakít, hogy bepótolva az elmulasztott lehetőségeket, gyerekcsapatok ellen mérkőzzön.
Ki a rendező? Dennis Dugan, aki az Apafej-hez és a Nemzetbiztonság Bt.-hez hasonló épületes vígjátékokra specializálta magát.
Kik a szereplők? A Tök alsó-szériából szalajtott Rob Schneider, David Spade és a szebb napokat (Nevetséges Napóleon) látott Jon Heder alakítja a három töketlent.
Kinek ajánljuk? Őszintén ajánljuk mindenkinek, aki iszonyatosan viccesnek találja, ha valakit fejen vagy tökön talál egy baseball labda.

Bujdosó Bori