Karthikeyan jövőre versenyezni akar

Vágólapra másolva!
Az első indiai Forma-1-es versenyző, Narain Karthikeyan egy interjúban elárulta, hogy a Williams csapathoz még 2008-ban is érvényes tesztpilótai szerződés köti. A 30 éves sofőr elárulta, hogy jövőre szeretne több lehetőséghez jutni a sorozatban.
Vágólapra másolva!

Az indiai pilóta 2005-ben versenyzett egy évet a Jordan istállónál, majd onnan igazolt Sir Frank Williams gárdájához.

"A következő szezonra is van szerződésem a Williamsszel, és nagyon remélem, hogy vezethetem is az autót"- nyilatkozta a sofőr a Hindustan Times című lapnak.

Karthikeyan már csak azért is bizakodik abban, hogy jövőre több szerephez jut, mert a csapat jelenlegi versenyzői, Nico Rosberg és Alexander Wurz egyelőre nem hosszabbítottak kontraktust. Ráadásul az indiai pilóta állítólag egy elég sok pénzzel rendelkező szponzort is hozna magával szülőhazájából, ami Williamsnek is tetszene és megérné neki, hogy a jelenlegi tesztpilótát ültesse az egyik autójába.

Történjék bármi is, az biztos, hogy az indiai fiatalember a jövő évben mindenképpen rendszeresen akar vezetni: "Ha nem kapok szerződést, akkor az A1 szériában versenyzek majd."

Karthikeyan egyébként nemrégiben jó eséllyel pályázott a Spyker csapat egyik megüresedett pilótai állására, ám végül nem őt választotta a holland gárda vezetősége.