Tízezer szurkoló sem tudta ponthoz segíteni a Red Bullt

Vágólapra másolva!
Nem hoztak sok szerencsét az autókra festett szurkolók a Red Bull Racing versenyzőinek, mert ugyan David Coulthard előre tudott lépni egyet kvalifikációs helyéhez képest, csapattársa Mark Webber már a futam tizedik körében kiállni kényszerült.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál pilótán a hidraulika fogott ki, míg a hazai közönség előtt versenyező Coulthard nagy csatában maradt alul honfitársával, Jenson Buttonnal szemben.

David Coulthard (11. helyezés)
"Sajnos ma nem jól vezettem, sokat hibáztam a verseny második szakaszában és sok időt veszítettem. Az autóm sokszor volt túlkormányzott és az egyensúlya sem volt rendben ma. Meglátjuk Németországban mihez tudunk kezdeni."

Mark Webber (helyezetlen)
"Örültem, hogy jól kezdtem, mivel meg tudtam előzni Jarnót (Trulli), aki kevesebb üzemanyaggal rajtolt. Tudtam, hogy nehezebb az autóm, mint azoknak, akik előttem haladtak, ezért az elgondolás az volt, hogy tartom a pozíciómat, és nem szakadok le róluk. A nyolcadik körben aztán a Beckett kanyarnál elment az erő a kocsiból. Próbáltam folytatni, de a hidraulikai problémák miatt befellegzett a versenyemnek."