Heidfeld karnyújtásnyira a szerződéshosszabbítástól

Vágólapra másolva!
2007. végén lejár a BMW Sauber és Nick Heidfeld közötti szerződés. Az idén remek formában versenyző német nemrégiben azt nyilatkozta, hogy nem foglalkoztatja a kérdés, ám a jelek szerint az új kontraktust már ügyvédei is tanulmányozzák.
Vágólapra másolva!

Német lapértesülés szerint Heidfeld további egy plusz két évre kötelezi el magát jelenlegi csapatával.

A Münchenben székelő TZ lap még pénteken megtudta, hogy a 30 éves versenyző megújítja szerződését és minden valószínűség szerint még két évig a BMW-Sauber istálló alkalmazásában áll majd.

Heidfeld állítólag évente 8,2 millió amerikai dollárt (kb. 1,5 milliárd forint) keres majd, illetve további 27 ezer dollárt (kb. 4,8 millió forint) kap pontonként és 275 ezer dollárt (kb. 49,5 millió forint) minden egyes győzelem után.

A pilóta menedzsere Werner Heinz nem erősítette meg a híreket, de nem is cáfolta azokat: "Nicknek nem kell aggódnia Forma-1-es jövője miatt."

Heidfeld 2000. március 12-én az Ausztrál Nagydíjon állt először rajthoz a versenysorozatban, a Prost-Peugeot színeiben. A gyári csapattá előlépett BMW-nél második és egyben eddigi legjobb évadát tölti.