Hamilton édesanyja nem vágyott a nyüzsgésre

Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton mellett mindig édesapját, Anthonyt lehet látni, édesanyjáról a vb-éllovas csak ritkán, illetve szinte soha nem beszél. Most viszont az anya is megszólalt, aki az egyik brit lapnak azt is elárulta, hogy miért hagyta el a kiscsaládod majd 20 évvel ezelőtt.
Vágólapra másolva!

Ron Dennis és PR csapata mindent elkövet annak érdekében, hogy Lewis Hamiltont megóvja a médiától, főleg a hétvégi Brit Nagydíj előtt. A Telegraph című szigetországi lapban mégis jókora írás jelent meg Hamilton édesanyjáról, Carmen Lockhartról, aki már régóta nem él együtt a Hamilton famíliával.

Sokan talán nem is tudták eddig, hogy amikor Hamilton harmonikus családi háttérről beszél, akkor nem vérszerinti édesanyjára, hanem apjára, Amnthonyra, és annak második feleségére, Lindára, valamint közös gyermekükre, a mozgássérült Nicolasra gondol. Hamilton szülei 20 évvel ezelőtt váltak el, amikor a kis Lewis még csak kétéves volt. A brit újságírók azonban most mégis "előásták" a szülőanyát

"A válásból Lewis talán semmit sem érzékelt, és szerintem így neki is jobb volt, mintha egy szerencsétlen házasságban éltünk volna, és ő úgy nő fel"- nyilatkozta Carmen Lockhart.

"Tony (Anthony Hamilton, az apa) karriert akart építeni Lewisnak, és ez sikerült is neki. Én nyugodt életre vágytam, így nem egyezett a felfogásunk. Én nem vágytam egy ilyen stresszes, pörgős életvitelre, de továbbra is mindent megadtam volna Lewisnak, amire szüksége volt. Az apja nagyon keményen dolgozott, hogy összekaparja a pénzt Lewis karrierjéhez."

Az anya azt állítja, hogy a történtek ellenére továbbra is jó kapcsolatot ápol fiával, aki egyik pillanatról a másikra a britek szeme fénye lett: "Lewis nagyon fontos nekem. Mikor még iskolába járt, talán azt szerette volna, hogy az anyja és apja együtt maradjanak. Lewis most már a versenyzők nyüzsgő életét éli, de az én házamban még mindig nyugalomra lelhet"- tette még hozzá az 51 éves Carmen Lockhart.