Davidson: Érzem, hogy már nincs messze a pontszerzés

Vágólapra másolva!
Anthony Davidsonnak egyáltalán nem jelent terhet, hogy csapattársa Takuma Szato az idén már kétszer is pontszerző helyen végzett. A hazai versenyére készülő pilóta úgy érzi, hogy az ő ideje is hamarosan eljön, hiszen a szezonban többször is közel került a legjobb nyolchoz, de balszerencse miatt eddig mindig kimaradt.
Vágólapra másolva!

A Super Aguri 28 éves pilótája idén háromszor volt a tizenegyedik célba érő, de a kaotikus Kanadai Nagydíjon néhány körig a harmadik helyen is állt.

"Az eddigi versenyeken jól teljesítettem. Azon a szinten vagyok, ahol lenni akartam, és elértem azokat az eredményeket, amiket el akartam"- mondta Davidson elégedetten.

"Több szerencsével már bezsebelhettem volna néhány pontot, de emiatt nincs rajtam teher. Nagyon várom az évad további versenyeit, hogy futamról futamra többet hozhassak ki magamból."

Davidson bízik abban, hogy első világbajnoki pontjai már nem sokat váratnak magukra: "Érzem, hogy nincs messze a pontszerzés. A tizenegyedik voltam Indianapolisban és mindig ott kopogtatok az első nyolc ajtaján. Várom a következő olyan hétvégét, mint amilyen Indy és Bahrein voltak, ahol minden együtt volt, csak ezúttal több szerencsém kellene, hogy legyen."

"A többi csapat segítő kezére is szükség van ugyanakkor, mert ha nem a négy legjobb istálló egyikének pilótája vagy, akkor bizony nagyon nehéz az ő botlásuk nélkül bármit is tenned"- folytatta Davidson. "De mindig ott vagyunk, mindig közel a célhoz, és szerintem hamarosan eljön az én időm is."