Az időjárás hátráltatta a Williams pilótáit

Vágólapra másolva!
Csak részben elégedettek a Williams pilótái az Európai Nagydíj pénteki szabadedzései után. Mindketten panaszkodtak az időjárásra, ami miatt nem működött minden tökéletesen autóikon, ennek ellenére biztató helyezésekről várják a szombati folytatást.
Vágólapra másolva!

Nico Rosbergnek a délelőtthöz képest sikerült edzéseredményén javítani, így a hetedik legjobb idővel várja a folytatást, míg Alexander Wurz a tizenkettedik helyről próbál előretörni.

Nico Rosberg (13. és 7. hely):
"Nem volt egyszerű jó beállítást találni az autóhoz pénteken, és ez leginkább a délutánra volt igaz, mert nagyon fújt a szél és az eső a gumiréteg nagy részét lemosta az aszfaltról. Nem vagyok teljesen elégedett a kocsival, de kipróbáltunk egy pár lehetőséget rajta, és van már egy-két jó ötletünk arra is, hogy hogyan javulhatnánk a szombati időmérőre. A gumik szempontjából a hétvége nagyon érdekes lehet, mivel az időjárás megnehezíti a választást."

Alexander Wurz (mindkétszer 12. hely):
"A nürburgringi időjárás mindent megváltoztatott pénteken. Mindenki, beleértve engem is, sokféle programot teljesített emiatt. Érdekes napunk volt, és sok adatot gyűjtöttünk. Minden rendben ment, de egy kicsit dühös vagyok, mert a gyors körömön fél másodpercet veszítettem az utolsó kanyarban egy probléma miatt. Mindenesetre, mindent összevetve jól érzem magam ezen a pályán."