Sir Frank Williams szerint Ralfnak befellegzett

Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben a kritikusok legkedveltebb céltáblája az idén valóban gyengén teljesítő Ralf Schumacher. Sir Frank Williams jól ismeri a német pilótát, hiszen korábban hat éven keresztül dogozott vele együtt, és a kerekesszékes brit sincs túl jó véleménnyel korábbi versenyzőjéről.
Vágólapra másolva!

1999. és 2004. között Ralf Schumacher a Williams csapat színeiben állt rajthoz a Forma-1-ben. Talán nem túlzás azt állítani, a német pilóta itt töltötte legszebb éveit. A kerpeni születésű sofőr hat szezon alatt hat futamgyőzelmet szerzett, ezt a számot azóta sem tudta szaporítani.

Az ifjabbik Schumacher 2005-től a Toyota csapatát erősíti, ahol első két éve sem volt egy leányálom, de ez az idei egyenesen pocsék. Persze nem kizárólag a 31 éves pilótát terheli felelősség, hiszen az autó sem igazán versenyképes, de a másik Toyotával Jarno Trulli idén már hét pontot szerzett, Ralf kettőnél tart...

"Ha idén Ralfra nézek, az az érzésem, mintha teljesen elvesztette volna a versenyzés iránti szenvedélyét"- nyilatkozta a Williams úr Schumacherről, aki a legutóbbi futamon, az Amerikai Nagydíjon már az első kanyarban balesetbe keveredett, és nem tudta folytatni a versenyt.

A 65 éves csapatfőnök szerint Ralf már nem sokáig lesz tagja a száguldó cirkusznak, még akkor sem, ha a pilóta menedzsere, Hans Mahr mindig optimistán nyilatkozik védence jövőjével kapcsolatban.

"Úgy látom, hogy a karrierje véget ért"- tette hozzá lesújtóan Frank Williams, aki valószínűleg nem is téved nagyot.