Tippelj az Amerikai Nagydíj befutójára!

Vágólapra másolva!
A hétvégén az Amerikai Egyesült Államokban folytatódik a Forma-1-es versenyfutás, a mezőny a motorsportok Mekkájába, Indianapolisba látogat. Tippverseny játékunk hetedik fordulójában ismét értékes nyereményekért zajlik a küzdelem.
Vágólapra másolva!

A tippeket továbbra is csütörtök éjfélig fogadjuk, és amennyiben a játékosok közt holtverseny alakulna ki, akkor a voksát előbb leadó tippelőt hirdetjük ki győztesként.

A pole pozíciót és a versenyen az első nyolc helyet megszerző pilóták névsorát a legpontosabban megtippelő játékos az augusztusi Magyar Nagydíjra szóló két belépőt vehet át tőlünk, melyekkel csütörtöktől vasárnapig testközelből figyelheti a sztárokat.

Az eddig jól bevált szokásnak megfelelően a második helyen végző játékosunk ezúttal is egy egyhónapos fitnessbérletet vihet haza, melyet a Danubius Premier Hotel Stadion Fitness centrumában válthat be.

A harmadik legpontosabban tippelő jutalma egy 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyet az on-line F1 áruházban vásárolhat le, ahol az ország legszélesebb választékával rendelkeznek eredeti F1-es rajongói termékekből, de több WRC csapat hivatalos ruházata is megtalálható náluk. A nyeremény egy éven belül használható fel.