Massa találkozna Villeneuve-vel

Vágólapra másolva!
A hétvégén a mezőny Montrealba látogat. Az idei szezonban már két futamgyőzelmet is begyűjtő Felipe Massa már várja a tengerentúli kiruccanást, és mindenképpen szeretne találkozni egykori csapattársával, a kanadai közönség nagy kedvencével, Jacques Villeneuve-vel.
Vágólapra másolva!

"Szeretem Montrealt, itt az emberek mindig annyira nyitottak, ezért mindig élvezem, ha itt lehetek"- mondta a Ferrari brazil sofőrje. "Ehhez még hozzájön az is, hogy a helyiek nagyon szeretik a Forma-1-et. Ez természetesen elsősorban a Villeneuve családnak köszönhető."

"A kanadaiak számára ez az év egy különleges jubileum is egyben, így bizonyára sok teendőjük van"- folytatta Massa, aki arra utalt, hogy a pálya névadója, az 1997-es világbajnok Jacques édesapja, Gilles Villeneuve 25 évvel ezelőtt vesztette életét.

"Már alig várom, hogy láthassam Jacques-ot, hiszen azóta jó viszonyban vagyunk, amióta csapattársak voltunk. Nagyon különleges srác, érdekes karakter, de ha valaki megismeri, rájön, hogy nagyon kedves ember. Nagy szerencsém volt, hogy vele dolgozhattam a Saubernél, és bízom benne, hogy a hétvégén el tudunk majd tölteni együtt egy kis időt"- fejezte be Massa.