Alonso szerint Raikkönen nem hibázhat többet

Vágólapra másolva!
A 25 éves klasszis számára jól kezdődött az idei év, hiszen kifejezetten jól áll a pontversenyben, és az első öt futam alatt már két győzelmet is sikerült elkönyvelnie. Pedig Alonso továbbra is állítja, az autó és ő maga is majd csak a szezon második felében lesz igazán jó.
Vágólapra másolva!

"Már korábban is elmondtam, hogy az autóból és magamból is majd csak kicsit később, a szezon második felében fogom tudni kihozni a maximumot, amikor már maximálisan megszoktam a csapatot"- nyilatkozta a spanyol, akinek szavait hallva a riválisoknak semmi okuk nincs a bizakodásra a folytatást illetően.

"Ezt erősíti az a tény is, hogy a McLaren-Mercedes hagyományosan erősebb a szezon második felében"- folytatta Alonso, aki azért természetesen az eddigiekkel sem lehet elégedetlen: "Nagyszerű, hogy már a szezon első öt futamán ennyire gyorsak tudtunk lenni, de az igazán nagy durranás majd az utolsó öt-hat nagydíjon következik."

Ugyanakkor azt Alonso is elismeri, hogy az előttünk álló két amerikai versenyen nem a McLaren az elsőszámú favorit: "Úgy vélem, hogy a Ferrari a következő futamokon előnyben lesz. Különösen Indianapolisban, az ottani pálya nagyon fekszik nekik, és az elmúlt években megközelíthetetlenek voltak ott"- tette még hozzá a hispán sofőr.