Schumacher motorra cserélte versenyautóját

Vágólapra másolva!
A németek hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher a Spanyol- és a Monacói Nagydíjak után, ezúttal Olaszországban tekintett meg egy futamot. A tavaly visszavonuló klasszis azonban a hétvégén nem valamilyen Forma-1-es esemény miatt látogatott ki a Ferrari tulajdonában lévő Autodromo Internazionale di Mugello pályára.
Vágólapra másolva!

Az olasz ringen ugyanis ezúttal a gyorsasági motoros világbajnokság Olasz Nagydíját rendezték, és Schumacher erre volt kíváncsi.

A 38 éves németre akkor figyeltek fel az újságírók, amikor MotoGP-ben vitézkedő éllovas motorosokkal beszélgetett. Néhány szót váltott a Ducati csapatnál versenyző és a világbajnokságot jelenleg vezető fiatal ausztrállal, Casey Stonerrel, de beszélgetni látták a Fiat támogatását élvező Yamahás, olasz Valentino Rossival is, aki korábban tesztelt már Forma-1-es Ferrarit is.

Michael Schumacher, aki a Ferrari csapatnál jelenleg tanácsadói feladatokat lát el, mindvégig a sajtó figyelmének középpontjában állt, azonban csakúgy mint Monacóban, ezúttal is visszautasított minden interjúkérést.

A német pilóta mellett egy másik Forma-1-es pilótára is felfigyelhettek a MotoGP szerelmesei, hiszen a Toro Rosso csapatának olasz versenyzője, Vitantonio Liuzzi, aki a német világbajnokhoz hasonlóan rajong ezen technikai sportért, szintén a helyszínen tekintette meg a versenyt.