Liuzzi a Toro Rosso idei legjobb rajtpozícióját szállította

Vágólapra másolva!
Az olasz kiscsapat, a Toro Rosso két pilótájának teljesen más véleménye volt a Monacói Nagydíj időmérő edzése után.
Vágólapra másolva!

Míg az egyikük jól teljesített, addig a másikat üldözte a pech.

Vitantonio Liuzzi teljes mértékben elégedett volt a szombati nap után Monacóban, az olasz megszerezte a 13. rajtkockát, de Coulthard büntetése miatt a 12. helyről indulhat, és ami még fontosabb, ismét legyőzte csapattársát. Scott Speednek nem volt túl szerencsés napja, és a kiváló szabadedzés után az időmérőn már csak a 18. rajthely jutott az amerikainak.

Vitantonio Liuzzi (12. rajtkocka):
"Jó időmérő volt, de a reggel nem ment olyan simán, mert probléma akadt a hűtővel, aminek következtében nem tudtam annyi kilométert menni, amennyit szerettem volna. Itt Monacóban pedig nagyon fontos, hogy minél többet menjen az ember. Az időmérő első része tökéletes volt, de a második etap lehetett volna jobb is. Változtattunk az első szárny beállításain, de ez rossz hatással volt az autó hátuljára, és így időt vesztettem. De bizakodó vagyok, remélem jó versenyünk lesz."

Scott Speed (18. rajtkocka):
"A boksznál történt kis incidens sokba került nekem, ugyanis mérésre hívtak, és a garázsba pont Tonio előtt érkeztem, aki éppen a bokszkiállását hajtotta végre. Hozzájön még, hogy kigyulladtak a fékeim a mérés közben. Mindent egybevéve rossz nap volt ez a számomra."