Elmaradt a várakozásoktól a Super Aguri

Vágólapra másolva!
Két hete Barcelonában remekelt a Super Aguri, a japánok Spanyolországban zsebelték be első világbajnoki pontjukat.
Vágólapra másolva!

A jó formát azonban most nem sikerült átmenteni a monacói versenyhétvégére, legalább is az időmérőre nem.

Sem Takuma Szatónak, sem Anthony Davidsonnak nem sikerült fergetegesen a Monacói Nagydíj időmérő edzése. Mindkettőjüknek akadtak problémáik, amik itt Monte-Carlóban meg is bosszulták magukat.

Anthony Davidson (17. rajtkocka):
"Mint mindenkinek, így nekem is nehéz volt a nap ilyen körülmények között. Az időmérő nagyon mozgalmas volt, de úgy gondolom, hogy a szerelőcsapatom nagyszerű munkát végzett, hogy engem a megfelelő időpontban a pályára küldjön. Pechem volt, mert nem tudtam még egy gyors kört menni, holott a fenyegető eső miatt három próba volt betervezve. Nem gondolom, hogy valamit is rosszul csináltunk, úgyhogy elégedett vagyok. Csupán pechünk volt."

Takuma Szato (21. rajtkocka):
"A reggeli szabadedzés mindenki számára nehéz volt, de legalább tudtunk adatokat gyűjteni esős körülmények között is. Az időmérőn az első kör csak a bemelegítést szolgálta. A második kigurulásomkor viszont forgalomba kerültem, és éppen ezért nem tudtam gyors kört futni. Mikor bejöttem a bokszba, hogy felkészüljek az utolsó rohamra, kiderült, hogy nem egészen jó az időbeosztásunk, így nem tudtam egy harmadik próbát tenni, ami nagy csalódás."